ΚΩΝ. ΤΑΣΟΥΛΑΣ: Δραματική οπισθοχώρηση στην οικονομία με την πολιτική ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

on .

TASOYLAS

• «Η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δοκιμάσθηκε και προκάλεσε δραματική οπισθοχώρηση στην οικονομία της Ελλάδος», τόνισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή της τηλεόρασης της ΕΡΤ ο βουλευτής Ιωαννίνων της Ν.Δ. και πρ. Υπουργός  Κώστας Τασούλας.
Αναφερόμενος στις τελευταίες εξαγγελίες Τσίπρα, ο Γιαννιώτης πολιτικός ανέφερε: «δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα αντίμετρα.  Υπάρχουν μόνο μέτρα, περαιτέρω μείωση των συντάξεων και του αφορολόγητου ορίου, ενώ τα τυχόν «αντίμετρα» θα δοθούν εάν και εφόσον και όταν εξασφα-

λισθεί πλεόνασμα πάνω από το 3,5% γεγονός αδύνατον με τον υφιστάμενο κατήφορο που έχει πάρει η οικονομία τα δυο τελευταία χρόνια».

Έκλεισε ο κύκλος της…
Και πρόσθεσε: «τι να ψηφίσει συνεπώς η ΝΔ; Τη νέα κοροϊδία που σερβίρουν οι κ.κ. Τσίπρας και Καμμένος στο λαό;  Το μόνο που οφείλει να κάνει αυτή η Κυβέρνηση που ήδη έκλεισε τον κύκλο της στα μάτια των πολιτών, είναι να διευκολύνει τις πολιτικές εξελίξεις και να δώσει την ευκαιρία στο λαό να αποφασίσει για την μοίρα του. Η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ δοκιμάσθηκε και προκάλεσε δραματική  οπισθοχώρηση στην οικονομία της Ελλάδος ενώ η πολιτική Μητσοτάκη εγγυάται την έξοδο από την κρίση και την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των επενδυτών στην ελληνική οικονομία, εμπιστοσύνη που είναι και το μοναδικό διαβατήριο για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας».

Περί αξιολόγησης
Ο Γιαννιώτης βουλευτής σημείωσε ακόμη πως η αξιοπιστία του κ. Τσίπρα είναι πλέον το «συντομότερο ανέκδοτο», δεδομένου πως είχε προβλέψει τέσσερις φορές την ολοκλήρωση της αξιολόγησης, ενώ αυτή εξακολουθεί να σέρνεται χειροτερεύοντας το οικονομικό κλίμα.  Θύμισε επίσης πως ο Πρωθυπουργός δεν σέβεται ούτε την πολύ σοβαρή διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης που την θυμάται μόνο όταν στριμώχνεται πολιτικά ή κομματικά για να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη.  Απόδειξη τούτου είναι πως στις 6 Οκτωβρίου 2016 ο κ. Τσίπρας δήλωσε πως θα υποβάλει την πρόταση για αναθεώρηση στην Βουλή την Άνοιξη του 2017, ενώ πρόσφατα παρέτεινε αυτή την προθεσμία στο φθινόπωρο του 2017!

Οι δημοσκοπήσεις
Καταλήγοντας ο κ. Τασούλας τόνισε πως η παράταση της αξιολόγησης συσκοτίζει, επικοινωνιακά μόνο, μια σειρά άλλα θέματα όπως ενδεικτικά η υγεία, η ανεργία, η ασφάλεια, η παιδεία, τα προβλήματα με τους δασικούς χάρτες, που ενώ καταταλαιπωρούν τους πολίτες δεν δημοσιοποιούνται όσο πρέπει.  Παρά ταύτα οι πολίτες που υφίστανται όλες τις δυσλειτουργίες της κυβερνητικής αποτυχίας εκφράζονται και για αυτό δημοσκοπικά οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν γκρεμισθεί, ενώ η Ν.Δ. προηγείται με τουλάχιστον 17 μονάδες διαφορά, κατέληξε.
Ο Κ. Τασούλας εξάλλου παρέστη, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής στην Αθήνα σε εκδήλωση των Αδελφοτήτων Κόνιτσας, Πωγωνίου, Καλαμά και Μουργκάνας, με θέμα την ανασφάλεια που βιώνουν οι κάτοικοι των ορεινών αυτών περιοχών.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ