Ο Αλ. Τσίπρας αναζητά «σωσίβιο» στην Αναθεώρηση του Συντάγματος!

on .

TASOYLAS KOSTAS 1

• Σε μια περίοδο που η οικονομική αβεβαιότητα κορυφώνεται και η ελληνική κοινωνία είναι στα «κάγκελα» ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, «θυμήθηκε» χθες την Συνταγματική Αναθεώρηση και συγκάλεσε την Επιτροπή που ο ίδιος έχει συγκροτήσει. Την κίνηση αυτή σχολίασε με ιδιαίτερα δηκτικό τρόπο ο βουλευτής Ιωαννίνων Κώστας Τασούλας, ο οποίος έχει οριστεί ως Υπεύθυνος Συντονιστής της Ν.Δ. για τη Συνταγματική Αναθεώρηση και με δήλωσή του, καταγγέλλει την επιχείρηση αποπροσανατολισμού του κ. Τσίπρα.
Το πλήρες κείμενό της έχει ως εξής:
«Φαίνεται πως ο πνιγμένος πιάνεται και από την Αναθεώρηση  του Συντάγματος και όχι μόνο από τα μαλλιά του!  
»Την ώρα που η χώρα βρίσκεται για μια ακόμη φορά εγκλωβισμένη σε ένα τραγικό αδιέξοδο με την δεύτερη αξιολόγηση να σέρνεται και την οικονομική αβεβαιότητα και επιδείνωση να καλπάζουν ο κ.Τσίπρας καταφεύγει στο προσφιλές του σωσίβιο της Συνταγματικής Αναθεώρησης για να θέσει, μεταξύ άλλων, το  θέμα του δικαιώματος απεργίας  των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και των Δικαστικών Λειτουργών!
»Η απεργία τον ενδιαφέρει περισσότερο από την ανεργία. Γιατί πουθενά στους έξι θεματικούς άξονες της διαβούλευσης που εξήγγειλε δεν υπάρχουν προτάσεις για την υποβοήθηση των επενδύσεων και της οικονομικής ανάπτυξης που είναι το υπ’ αριθμόν 1 ζητούμενο για την χώρα μας σήμερα.  
»Μπροστά στην αναθεώρηση προς τα κάτω των στοιχείων της πορείας της ελληνικής οικονομίας,  ο κ. Τσίπρας καταφεύγει σε απόπειρες αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης μη διστάζοντας να εκμεταλλευτεί ακόμη και το Σύνταγμα της χώρας.  Αλλά πότε το σεβάστηκε για να το σεβαστεί τώρα;».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ