Μεγαλώνει η αβεβαιότητα, κυριαρχεί ο λαϊκισμός

on .

KALOGIANNHS

• Με την παρουσία του Τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης της Ν.Δ. Γιώργου Κασαπίδη, πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Μονοδένδρι την εκδήλωσή της για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας η Δημοτική Οργάνωση Ζαγορίου της Νέας Δημοκρατίας. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρώην Υπουργός Σταύρος Καλογιάννης, ο οποίος χαιρέτισε και καλωσόρισε τον κ. Κασαπίδη στο χωριό των Ευεργετών αδελφών Ριζάρη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σημερινή οικονομική και πολιτική κατάσταση, η οποία όπως είπε δυσκολεύει καθημερινά.
«Η αβεβαιότητα -συνέχισε- λόγω μη ολοκλήρωσης της αξιολόγησης μεγαλώνει, ενώ ο λαϊκισμός κυριαρχεί. Η κεντρική Διοίκηση δείχνει σημάδια παράλυσης. Ενδεικτικό παράδειγμα είναι οι νέες ασφαλιστικές εισφορές των ελευθέρων επαγγελματιών, των αγροτών, των αυτοαπασχολούμενων, τις οποίες το αρμόδιο Υπουργείο αδυνατεί να υπολογίσει. Ταυτόχρονα πολλαπλασιάζονται τα φαινόμενα πολιτικής ανεπάρκειας και ανευθυνότητας των Κυβερνώντων».
Αναφερόμενος στη Ν.Δ., είπε ότι έχει ανηφορικό δρόμο μπροστά της καθώς θα κληθεί να αποκαταστήσει την Εθνική Οικονομία και χαρακτήρισε ορθή την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη, να θέσει σε πρώτη προτεραιότητα τη μείωση των φόρων. «Μόνο με σοβαρότητα και αξιοπιστία μπορεί να κερδηθεί το χαμένο έδαφος», κατέληξε.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ