Δεν μετανιώνει για τη δήλωσή του ο Κ. Χρυσόγονος

on .

XRYSOGONOS

• Δεν μετανιώνει για την δήλωσή του πως ο πρωθυπουργός συμβουλεύεται τους Καρανίκα - Νοτοπούλου για τα ευρωπαϊκά θέματα, σύμφωνα με όσα είπε χθες το πρωί ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος, δηλώνοντας έκπληκτος που προκάλεσε τέτοιο ζήτημα η παράθεση γεγονότων, όπως είπε, που έκανε.
«Δεν έχω αγωνία για τον εαυτό μου, από το Πανεπιστήμιο ξεκίνησα και εκεί θα γυρίσω», ανέφερε ο κ. Χρυσόγονος, μιλώντας στην εκπομπή του Σκάι «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή, και πρόσθεσε πως έχει «αγωνία για τον λαό, που δεν έχει χρήματα να ζεσταθεί, για τους νέους που φεύγουν... πρέπει να αντιστρέψουμε την κατάσταση που οδηγεί στην αποψίλωση της χώρας από τον γηγενή πληθυσμό της και στην χρεωκοπία, σε βάθος δεκαετιών».
Σχολιάζοντας το άρθρο του Θανάση Κρατερού στην εφημερίδα Αυγή, όπου ουσιαστικά ζητείται η παραίτησή του, σχολίασε: «Σεβαστή η άποψη του κυρίου Κρατερού και κάθε άλλου δημοσιογράφου, εγώ δεν έχω την αξίωση να υπαγορεύσω σε κανέναν τι θα γράψει, αλλά και κανείς δεν έχει την αξίωση από εμένα να υπογράψω αυτά που λέει».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ