Σε κέντρο χρήσης - διακίνησης ναρκωτικών έχει μετατραπεί κτίριο στην είσοδο της πόλης!

on .

KTIRIO EGKATEL AG APOST

• S.O.S. εκπέμπουν κάτοικοι της Καλλιθέας Ιωαννίνων μαζί με τον ομώνυμο Πολιτιστικό Σύλλογο, για εγκαταλελειμμένο κτίριο που βρίσκεται στην είσοδο της πόλης, πίσω από το εικονοστάσι των Αγίων Αποστόλων, το οποίο – όπως υποστηρίζουν – έχει μετατραπεί σε κέντρο χρήσης και διακίνησης ναρκωτικών, ενώ κρύβει πολλούς κινδύνους και για μικρά παιδιά που μπορεί να καταφεύγουν σ’ αυτό για παιχνίδι.
Πρόκειται για μια πολύ σοβαρή καταγγελία, την οποία θα πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν οι αρμόδιες Αρχές και να επέμβουν προτού τεθεί σε κίνδυνο κάποια ανθρώπινη ζωή.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, που έφτασε στον «Π.Λ.» η Γενική Συνέλευση των μελών του Συλλόγου και κατοίκων της Καλλιθέας, σε πλήρη απαρτία και με συμμετοχή 120 και πλέον ατόμων ψήφισε ομόφωνα και με συλλογή υπογραφών το εξής κείμενο:
«Καταγγέλλουμε την ύπαρξη εδώ και 30 (και πλέον) χρόνια του ιδιόκτητου ετοιμόρροπου κτιρίου που είναι στην είσοδο της πόλης, πίσω από το εικονοστάσι των Αγίων Αποστόλων, επί της οδού Βεϊκου, που εξακριβωμένα αποτελεί εστία μόλυνσης για τους κατοίκους της περιοχής. Έχει εξελιχθεί δε και σε κέντρο χρήσης-διακίνησης ναρκωτικών. Προειδοποιούμε ότι σε περίπτωση κατάρρευσής του θα θρηνήσουμε και ανθρώπινα θύματα των διαφόρων στοιχείων που αποτελεί κρύπτη τους, ή μικρών παιδιών που από ξεγνοιασιά εισέλθουν σε αυτό. Συμπαραστεκόμαστε στο Δ.Σ. του Συλλόγου που έχει αναλάβει την διεκδίκηση της απομάκρυνσής του.
»Απαιτούμε τώρα από τις αρμόδιες υπηρεσίες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να ενεργήσουν ώστε να φύγει το κτίριο ‘φάντασμα’ όπως το αποκαλούν οι κάτοικοι της Καλλιθέας».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ