Πέντε Αλβανοί μετέφεραν μέσα από μονοπάτια 96 κιλά χασίς!

on .

XASIS

• Σε αγροτική περιοχή στη Λάκκα Θεσπρωτίας εντοπίστηκε το φορτίο χασίς του Σαββατοκύριακου, με τους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν και τους πέντε Αλβανούς μεταφορείς του!
Αυτή τη φορά τα 96 κιλά χασίς μεταφέρονταν με τα πόδια, μεταμεσονύκτιες ώρες, μέσα από τα λαγκάδια, σε μια προσπάθεια να μην  γίνουν αντιληπτοί από τις ελληνικές Διωκτικές Αρχές, αποφεύγοντας έτσι κάποιο αστυνομικό μπλόκο.
Ο προορισμός άγνωστος, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάπου θα παραδίδονταν για να προωθηθούν με κάποιο μεταφορικό μέσο στο εσωτερικό της χώρας μας.
Οι άνδρες της Δίωξης Ηγουμενίτσας όμως δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και κατόπιν αξιολόγησης πληροφοριών και στοιχείων εντόπισαν σε αγροτική περιοχή τους πέντε αλλοδαπούς (ηλικίας 31, 50, 26, 31 και 26 ετών) φορτωμένους με το χασίς, που είχαν βάλει σε ταξιδιωτικούς σάκους.
Επίσης, όπως προέκυψε από τον έλεγχο των στοιχείων τους, σε βάρος του 50χρονου, εκκρεμούσαν μέτρα απαγόρευσης εισόδου στη χώρα.  Κατασχέθηκαν τα ναρκωτικά καθώς και πέντε κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι στερούνται νομιμοποιητικών εγγράφων εισόδου και παραμονής στη χώρα, επρόκειτο να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ