Δυσαρέσκεια για την απόσυρση της διάταξης για τα αδέσποτα ζώα

on .

ADESPOTA1

Την έντονη δυσαρέσκειά της διατυπώνει η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα» για την απόσυρση της τροπολογίας του Αν. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Τσιρώνη, σχετικά με τους χώρους φιλοξενίας αδέσποτων ζώων.
 Όπως προστίθεται στην ανακοίνωση η Δημοτική Παράταξη «Γιάννενα Τώρα»,  συνέβαλλε τα μέγιστα στην επίλυση του ακανθώδους όσο και τεράστιου αυτού ζητήματος που ταλαιπωρεί και εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για όλους τους κατοίκους των πόλεων της χώρας, καθώς οι προτάσεις που διαμόρφωσαν τα μέλη της με ευθύνη του κ. Κων/νου Ρώσση, υιοθετήθηκαν στο σύνολό τους από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Ιωαννιτών σε μια γόνιμη και εποικοδομητική διαδικασία, όπως αναγνώρισε ο αρμόδιος Δημoτικός Σύμβουλος κ. Μπρέχας σε δηλώσεις του. 
«Δυστυχώς- καταλήγει η ανακοίνωση-  οι φωνές εκείνων που προτιμούν - άγνωστο για ποιους λόγους - τα αδέσποτα ζώα να συναγελάζονται στα κέντρα των πόλεων εγκαταλειμμένα, χωρίς φροντίδα, καταδικασμένα ουσιαστικά, αλλά και επικίνδυνα για περαστικούς και περίοικους, επικράτησαν και πέτυχαν την προσωρινή απόσυρση της Τροπολογίας από το νομοσχέδιο. Σε ότι μας αφορά, δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με κάθε μέσο να πιέζουμε αλλά και να προτείνουμε λύσεις, ακριβώς όπως κάναμε και σε αυτή την περίπτωση, ώστε να επιλυθεί το μέγιστο αυτό πρόβλημα και να ανακουφιστούν οι πολίτες, αλλά και τα ίδια τα ζώα να τύχουν καλύτερης φροντίδας αντί της εγκατάλειψης και της πείνας που βιώνουν σήμερα».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ