Νέα άδεια στον Κουφοντίνα για τα… μελίσσια του!

on .

KOYFONTINAS ADEIA 9 11 17

• Η οικογένειά του και η… μελισσοκομία ήταν οι δύο βασικοί λόγοι που επικαλέστηκε στο αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο ο Δημήτρης Κουφοντίνας, πείθοντας τα τρία μέλη του, ανάμεσά τους και έναν εισαγγελικό λειτουργό, ότι θα πρέπει να παίρνει άδειες.
Αν και στο παρελθόν καμία αντίστοιχη αίτησή του δεν είχε γίνει δεκτή από το αρμόδιο συμβούλιο, το τελευταίο που συνεδρίασε είχε διαφορετική άποψη. Έτσι από ύποπτος «τέλεσης αξιόποινων πράξεων» ή «τέλεσης φυγής», το αρμόδιο συμβούλιο έκρινε πως το «πιστόλι» της «17Ν»,  καλύπτει όλες τις προϋποθέσεις για να παίρνει άδειες.
Όπως ο ίδιος υποστήριξε αυτό το χρονικό διάστημα θα αξιοποιηθεί «για την ενίσχυση των δεσμών με την οικογένειά μου» και για «να επανασυστήσω τη μελισσουργική μονάδα που είχα».
Σύμφωνα με την απόφαση ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα βγει για δύο ημέρες από τη φυλακή  σήμερα το πρωί στις 9 και θα επιστρέψει σε δύο ημέρες. Είναι η δεύτερη φορά που ο εκτελεστής της «17 Νοέμβρη», που εκτίει ποινή 16 φορές ισόβια για την εγκληματική δράση της οργάνωσης, λαμβάνει άδεια από τις φυλακές.
Ο Κ. Μητσοτάκης
«Οι άδειες στον Κουφοντίνα, για τη Νέα Δημοκρατία και εμένα προσωπικά είναι αδιανόητες. Όχι μόνο γιατί δεν έχει δείξει την παραμικρή μεταμέλεια για τις εν ψυχρώ δολοφονίες του, αλλά και γιατί παραμένει ο ιδεολογικός καθοδηγητής μιας νέας γενιάς τρομοκρατών», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ