Τι έγιναν οι υποσχέσεις για τους δασικούς χάρτες;

on .

DASIKOI XARTES

• Ενημέρωση για την αντιμετώπιση των ζητημάτων που έχουν εντοπιστεί στο Δήμο Ζίτσας από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, όπως αυτά αναλύθηκαν στην ενημερωτική συνάντηση που είχε γίνει πριν ένα μήνα με τον Ειδικό Σύμβουλο του Αν. Υπουργού Σωκράτη Φάμελο, ζητά με επιστολή του ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος.
«Δεν εφησυχάζουμε γιατί θεωρούμε πως ζητήματα που έχει αναδείξει η ανάρτηση των δασικών χαρτών δεν έχουν επιλυθεί», αναφέρει ο Δήμαρχος Μιχάλης Πλιάκος και επαναλαμβάνει, «είμαστε από τους πρώτους που αναδείξαμε το θέμα σ’ όλες του τις διαστάσεις σε μια προσπάθεια να συμβάλλουμε με εποικοδομητικό τρόπο στο να γίνουν αρκετές από τις απαιτούμενες βελτιώσεις προς όφελος των πολιτών αλλά και του τόπου».
Να σημειωθεί πως ο Δήμος Ζίτσας από την πρώτη στιγμή (το Φεβρουάριο του 2017) που ξεκίνησαν οι διαδικασίες υποβολής αντιρρήσεων κατά του περιεχομένου των δασικών χαρτών, καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια τόσο   για την πληρέστερη ενημέρωση των πολιτών, όσο και για τη διευθέτηση των ζητημάτων που προκύπτουν ειδικά, στις καλλιεργήσιμες εκτάσεις. 

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ