Κάλεσμα Εργατικού Κέντρου στην σημερινή κινητοποίηση

on .

EKI APOKENTROMENH PANO 11 1 18

• Με το σύνθημα «Περνάμε στην αντεπίθεση. Κάτω τα χέρια από την απεργία!» το Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην σημερινή απεργία και στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΕΚΙ, στις 10 το πρωί, ενώ την ερχόμενη Δευτέρα στις 6 μ.μ. θα προχωρήσει ακόμη σε ένα συλλαλητήριο. Χθες πραγματοποίησε παράσταση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου.
«Το δικαίωμα στη μόνιμη και σταθερή εργασία, το δικαίωμα  στην απεργία και την οργάνωση της πάλης, δεν θα καταφέρει ποτέ και καμία κυβέρνηση να το αφαιρέσει από το λαό. Η ταξική πάλη δεν πρόκειται  να σταματήσει όσους νόμους και να ψηφίσουν, όσα στηρίγματα και μηχανισμούς σαν την αποκεντρωμένη κι αν δημιουργήσουν», τονίζεται, μεταξύ άλλων σε σχετική ανακοίνωση.
Τις απεργιακές κινητοποιήσεις στηρίζει και το Σωματείο Γεωπόνων Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηπείρου, καλώντας τα μέλη του να συμμετάσχουν δυναμικά.
Στο μεταξύ, το Νομαρχιακό Τμήμα Ιωαννίνων της ΑΔΕΔΥ, κήρυξε στάση εργασίας για την ερχόμενη Δευτέρα, από τις 12 το μεσημέρι και ως τη λήξη του ωραρίου, ενώ στις 12.30 το μεσημέρι θα κάνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Ακαδημία.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ