Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Παραμυθένια Πόλη Χριστουγέννων Άρτας

on .

TSIROGIANNHS XRHSTOS

• Με την επισκεψιμότητα να είναι αυξημένη σε σύγκριση με πέρυσι ολοκληρώθηκε την Κυριακή η Παραμυθένια Πόλη Χριστουγέννων Άρτας, το Χριστουγεννιάτικο Χωριό που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά διοργάνωσε ο Δήμος Αρταίων με την ΑΔΑΕ-ΟΤΑ.
Για περισσότερο από 15 ημέρες, χιλιάδες Αρτινοί, αλλά και επισκέπτες από  Ήπειρο, Δυτική Ελλάδα και τα μεγαλύτερα αστικά κέντρα της χώρας, Αθήνα και Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκαν στην Παραμυθένια Πόλη, στην πλατεία Σκουφά και έζησαν τη μαγεία των Χριστουγέννων. Έκαναν βόλτα με το τρενάκι, έκαναν πατινάζ στο παγοδρόμιο και περιηγήθηκαν στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά, ενώ συμμετείχαν στις δεκάδες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν.
«Η Παραμυθένια Πόλη ανέδειξε την Άρτα σαν ένα Χριστουγεννιάτικο προορισμό. Κάθε χρόνο κάνουμε συγκεκριμένα και στοχευμένα βήματα, συνδυάζοντας την εκδήλωση αυτή με τη γενικότερη προβολή της πόλης μας, κάτι που φάνηκε και στην πληρότητα στα καταλύματα τις ημέρες των εορτών, όπου άγγιξε το 100%» ανέφερε, μεταξύ άλλων, σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ