Κοσμοσυρροή φέτος στην πίτα του «Π.Λ.»

on .

PROINOS LOGOS

• Με κάλαντα από τα παιδιά του προσωπικού, συνεργατών και φίλων της εφημερίδας, ξεκίνησε η καθιερωμένη γιορτή του «Π.Λ.» για τη νέα χρονιά, το Σάββατο, ανήμερα των Θεοφανείων, μετά την τελετή του Αγιασμού των Υδάτων.
Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας, που είναι αφιερωμένη στο προσωπικό και τους συνεργάτες, έχει πλέον καταστεί θεσμός (πραγματοποιείται ανελλιπώς εδώ και 38 χρόνια)! Για ακόμη μια χρονιά πολλοί ήταν εκείνοι που την τίμησαν με την παρουσία τους, γεμίζοντας ασφυκτικά μέσα κι έξω τα γραφεία του «Πρωινού Λόγου».
Θερμές ευχές εκ μέρους του «Π.Λ.», για μια Καλή και Δημιουργική Χρονιά απηύθυνε ο Γιάννης Κουτσολιόντος, ευχαριστώντας τόσο το προσωπικό, όσο και όλους τους συνεργάτες για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια, που έχει σαν αποτέλεσμα, παρά τις αντίξοες συνθήκες, η εφημερίδα να συνεχίζει την ανοδική της πορεία.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γ. Καψάλης, ο οποίος έκοψε και την βασιλόπιτα, ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλ. Καχριμάνης, οι βουλευτές της Ν.Δ. Κώστας Τασούλας και του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Καραγιάννης, ο πρ. Υπουργός Αντώνης Φούσας, ο πρ. Πρύτανης Χρ. Μασσαλάς, ο πρ. Δήμαρχος Ν. Γκόντας, ο Αντιδήμαρχος Π. Κολόκας, ο επικεφαλής της Δημοτ. Παράταξης «Γιάννενα Τώρα» Άρης Μπαρτζώκας, ο Αντιπρύτανης του ΤΕΙ Ηπείρου Κώστας Καραμάνης κ.α.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ