Έπαιζαν παράνομα τυχερά παιχνίδια

on .

plasta
• Χθες τα ξημερώματα συνελήφθησαν σε χωριό του Δήμου Αρταίων επτά ημεδαποί άνδρες, ηλικίας από 30 έως 43 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας που αφορά τα παίγνια.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου συνέλαβαν τον προσωρινά υπεύθυνο και έξι θαμώνες, οι οποίοι συμμετείχαν στα τυχερά παίγνια «πόκερ» και «ζάρια» κατά περίπτωση. Επιπλέον, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν στην κατοχή των συλληφθέντων και στους χώρους του καταστήματος, συνολικά το χρηματικό ποσό των1.480 ευρώ, μία τράπουλα και ζάρια.

Συνελήφθησαν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα
• Στην Ηγουμενίτσα συνελήφθησαν ένας 32χρονος Αφγανός και ένας 20χρονος Ιρανός, για πλαστογραφία, αποδοχή προϊόντων εγκλήματος και παράβαση της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων στο σταθμό υπεραστικών λεωφορείων Ηγουμενίτσας, διαπίστωσαν ότι τα ταξιδιωτικά τους έγγραφα ήταν πλαστά. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία κλεμμένη γερμανική ταυτότητα και ένα γαλλικό διαβατήριο άλλου προσώπου.

 

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ