Τρία βραβεία για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στα Greek Exports Awards 2017

on .

XHTOS ZAGORI BRABEIA 4 12 17

• Τρία χρυσά βραβεία απέσπασε η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στα φετινά Greek Exports Awards που πραγματοποιήθηκαν παρουσία ανώτατων στελεχών της κυβέρνησης και της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας.
Συγκεκριμένα η Ηπειρώτικη επιχείρηση βραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού «Top Greek Export Company», το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Top Industrial Export Company» και το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Top Branded Export Product». Αυτά τα τρία χρυσά βραβεία έρχονται σε συνέχεια της επιτυχημένης παρουσίας της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ στη διεθνή έκθεση της Anuga, και είναι η απόλυτη επιβράβευση της εταιρίας στον έντονο εξαγωγικό της προσανατολισμό.
Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ έχει καταφέρει  τα τελευταία δύο χρόνια να αυξήσει τις εξαγωγές της περισσότερο από 40%, διακινώντας την εξαγώγιμη σειρά προϊόντων του φυσικού μεταλλικού νερού ΖΑΓΟΡΙ σε 25 χώρες.
Δικαίωση επιλογών
Ο διευθυντής πωλήσεων της ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, κ. Παναγιώτης Κουκουβάνης ο οποίος παρέλαβε εκ μέρους της εταιρίας το σημαντικότερο βραβείο, δήλωσε σχετικά: «Το βραβείο αυτό έχει ιδιαίτερη αξία για την εταιρεία, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας σε όλον τον κόσμο και έρχεται ως αποτέλεσμα και αναγνώριση της κεντρικής στρατηγικής επιλογής της Χήτος Α.Β.Ε.Ε. για εξωστρέφεια και ανάπτυξη μέσα στην κρίση. Επισφραγίζοντας τους στόχους μας για το μέλλον, η διάκριση αυτή αποτελεί εφαλτήριο περαιτέρω δυναμικής προσέγγισης των αγορών και μας κάνει να αισθανόμαστε άξιοι πρεσβευτές της Ελλάδας στο εξωτερικό. Από την έδρα μας στα Ιωάννινα εμφιαλώνουμε και ταξιδεύουμε σε όλον τον κόσμο. Ευχαριστούμε θερμά για τη στήριξή σας στο εγχείρημά μας αυτό».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ