Επιμορφωτικό σεμινάριο για εκπαιδευτικούς στους Αγ. Σαράντα

on .

SEMINARIO PANEPISTHMIO AG SARANTA 4 12 17

• Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πρόσφατα επιμορφωτικό σεμινάριο στους Αγ. Σαράντα, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από εβδομήντα εκπαιδευτικοί της ελληνικής μειονότητας, καθώς και η πλειονότητα προσωπικού του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε αφιλοκερδώς με πρωτοβουλία της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Τμήμα Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου και με εισηγητές τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Γιώργο Καψάλη και τον Καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Χαράλαμπο Ι. Κωνσταντίνου. Ο Πρύτανης διαβεβαίωσε και τον Πρόεδρο του Τμήματος Ελληνικής Γλώσσας, Λογοτεχνίας και Ελληνικού Πολιτισμού του Πανεπιστημίου Αργυροκάστρου, Αναπλ. Καθηγητή κ. Παναγιώτη Μπάρκα και τους εκπαιδευτικούς ότι το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα καταβάλει προσπάθειες να συνεχιστεί, στο πλαίσιο των παρεχόμενων δυνατοτήτων του, προς όφελος της ελληνικής Παιδείας και του ελληνικού Πολιτισμού.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Πρόξενος Αργυροκάστρου, κ. Βασίλειος Τόλιος, ο Σύμβουλος της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα, κ. Γρηγόριος Δελαβέκουρας και ο Συντονιστής Εκπαίδευσης στην Κορυτσά, κ. Βασίλειος Σωτηρούδας.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ