Τραγούδια για την «Κιβωτό του Κόσμου»

on .

KIBOTOS PINAKIDA2
• Σ’ ένα ξεχωριστό μουσικό αφιέρωμα γεμάτο από αγάπη και ευαισθησία, ο γνωστός τραγουδιστής Πάνος Μουζουράκης και οι φίλοι του ενώνουν τις δυνάμεις τους για την «Κιβωτό του Κόσμου», στην εκπομπή «Στην Υγεία μας ρε Παιδιά», σήμερα, Σάββατο (9 μ.μ.) στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.  Μαζί τους εκτός από τον π. Αντώνιο Παπανικολάου, την «ψυχή» της όλης προσπάθειας, θα είναι και τα παιδιά από την χορωδία της «Κιβωτού».
Σκοπός τους να αναδείξουν και να βοηθήσουν το έργο της κοινωνικής αυτής δομής η οποία έχει ανοίξει την αγκαλιά της και εκτός Αθηνών. Ως γνωστόν εδώ στην Ήπειρο λειτουργούν δυο παραρτήματα της «Κιβωτού», το πρώτο στην Πωγωνιανή και ένα ακόμη που ξεκίνησε πρόσφατα στην Κόνιτσα.
Ο Πάνος Μουζουράκης λοιπόν μαζί με τους Έλενα Παπαρίζου, Νατάσσα Μποφίλιου, Κωστή Μαραβέγια, Μαρία Σολωμού, Δημήτρη Βραχνό (διευθυντής του ρ/σ  ΜΕΛΩΔΙΑ), Μαρίζα Ρίζου, Μιχάλη Παούρη (ο σολίστας μπουζουκιού), Λευτέρη Ελευθερίου, Μανώλη Φάμελλο, Δημήτρη Κουρούμπαλη, Φιόνα Γεωργιάδη, Σπύρο Γραμμένο, Άκη Δείξιμο, Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλο, Γιώργο Μυλωνά, Απόστολο Βαλαρούτσο, Μυρτώ Ναούμ, Αργύρη Παυλίδη, Γιώργο Καρτάλο, Κωνσταντίνα Πάλλα, Μαργκώ Ενεπεκίδη και Άννα Κακολύρη, είναι η παρέα της εκπομπής που τους ενώνει ένας κοινός σκοπός και με επίκεντρο αγαπημένα τραγούδια, χαρίζουν μια ιδιαίτερη βραδιά, με την αγάπη, το χιούμορ και τη συγκίνηση να κυριαρχούν.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ