«Στοπ» της Αστυνομίας σε εισαγωγή 218 κιλών χασίς!

on .

NARKOTIKA AYTOKINHTO 30 11 17

• Διακόσια δέκα οκτώ κιλά χασίς εντόπισαν και κατέσχεσαν σε ένα 24ωρο οι αστυνομικές υπηρεσίες της Ηπείρου, σε δύο διαφορετικές επιχειρήσεις! Γεγονός που επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά το διάτρητο των ελληνικών συνόρων και την αδιαφορία των Αλβανικών αρχών να σταματήσουν τη παραγωγή και διακίνηση εντός της επικράτειάς τους των ναρκωτικών ουσιών.
Χρονικά η πρώτη υπόθεση έλαβε χώρα σε δασική περιοχή του Μαυρόπουλου Πωγωνίου. Εκεί αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών, έχοντας πληροφορίες από τις Αλβανικές Αρχές, εντόπισαν τέσσερις ταξιδιωτικούς σάκκους που περιείχαν 43 δέματα, συνολικού βάρους 104,450 κιλά χασίς, χωρίς να βρεθούν οι κάτοχοι ή και οι αποδέκτες τους.
• Η δεύτερη επιχείρηση εξελίχθηκε χθες το μεσημέρι στο ύψος Κομποτίου της Ιόνιας Οδού. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Άρτας ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος  Έλληνας. Έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι το αυτοκίνητο ήταν γεμάτο τόσο στο χώρο των αποσκευών, όσο και στα καθίσματα με 84 συσκευασίες που συνολικά περιείχαν 113,449 κιλά χασίς.
Σε βάρος του 29χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών, ενώ προανάκριση για τυχόν συνεργούς του διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ