Η γυναικεία ομάδα των Ιωαννίνων πρώτη στον τελικό αγώνα Run Greece

on .

MARATHONIOS DESPOINA 1 12 11 17

• Η γυναικεία ομάδα των Ιωαννίνων ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό αγώνα Run Greece, 3 χλμ. που πραγματοποιήθηκε χθες για πρώτη φορά, στο πλαίσιο του διεθνή Μαραθωνίου της Αθήνας, τερματίζοντας πρώτη στο Καλλιμάρμαρο. Η αντίστοιχη ομάδα των ανδρών κατέλαβε την τρίτη θέση.
Οι συμμετέχοντες προήλθαν από τις επτά περιοχές που διεξήχθησαν αγώνες Run Greece, δηλαδή Ιωάννινα, Λάρισα, Ηράκλειο, Καστοριά, Αλεξανδρούπολη, Ρόδος και Πάτρα.  Χθες βράδυ επέστρεψαν στα Γιάννενα αεροπορικώς οι 20 αθλητές που έλαβαν μέρος στον τελικό, έχοντας βιώσει μια μοναδική εμπειρία, με έντονα συναισθήματα, αφού κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις, αλλά και να ζήσουν από κοντά τον Μαραθώνιο της Αθήνας και να τερματίσουν στο Καλλιμάρμαρο.
Η «χρυσή» ομάδα των γυναικών Ιωαννίνων, η οποία έλαβε από τον μεγάλο χορηγό του RunGreece, την WIND, 2.500 ευρώ, για να τα διαθέσει σε φιλανθρωπικό οργανισμό της Περιφέρειας Ηπείρου, αποτελούνταν από τις: Χασκή Ερμιόνη, Κόλε Διονυσία, Σκανδάλη Μερόπη, Καμηνά Τιτίκα, Τζαλοκώστα Δήμητρα, Τσατσούλη Σοφία, Τζαβάρα Σταυρούλα, Γιώτη Μαρία, Γεωργούλα Γεωργία, Παπαδοπούλου Δέσποινα.
Η «χάλκινη» ομάδα των ανδρών από τους Γεωργίου Απόλλωνα, Τσιαμπούλα Ιωάννη, Πρωτόγερο Κων/νο, Τσιρώνη Βασίλειο, Εδεσσαίο Ιωάννη, Παππά Σπυρίδωνα, Λιόλιο Ιωάννη, Παντούλα Βασίλειο, Πλαστήρα Βασίλειο, Γιαννίκο Γεώργιο.
Ας σημειωθεί ότι ο ΣΕΓΑΣ με την αρωγή του Χορηγού του Αγώνα Δρόμου 3χλμ, της ERGO Ασφαλιστικής, φρόντισε για τη μετακίνηση, διαμονή και διατροφή των δρομέων, αναλαμβάνοντας και τα σχετικά έξοδα. 

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ