Σε… κλοιό αστυνομικών και υποστηρικτών του ο Δ. Κουφοντίνας!

on .

 KOYFONTINAS ADEIA 9 11 17

• Σε στενή επιτήρηση, φυσική και ηλεκτρονική, θα βρίσκεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας, από στελέχη ειδικών υπηρεσιών της ΕΛΑΣ, για να αποφευχθεί  παρόμοιο φιάσκο με αυτό του Χριστόδουλου Ξηρού.
Ο Κουφοντίνας, που χθες το μεσημέρι βγήκε από τις φυλακές Κορυδαλλού εμφανίστηκε ήδη δυο φορές στο Αστυνομικό Τμήμα Νέας Μάκρης, ενώ  παρακολουθείται διακριτικά, αλλά στενά μέχρι να εκπνεύσει το 48ωρο της άδειάς του, καθώς είναι ακόμη νωπές οι μνήμες του τι συνέβη με τον Ξηρό, ο οποίος παραβίασε την έβδομη άδεια που έλαβε, δεν επέστρεψε ποτέ στις φυλακές και συμμετείχε σε τρομοκρατικές ενέργειες με αποστολές τρομοδεμάτων.
Άγνωστοι επιτέθηκαν φραστικά σε δημοσιογράφους κατά την άφιξή του στο σπίτι, αλλά με την παρέμβαση της δικηγόρου του Ιωάννας Κούρτοβικ, η κατάσταση ηρέμησε, ενώ ο ίδιος ο τρομοκράτης που καθόταν στη θέση του οδηγού στο όχημα, δεν παρενέβη στο επεισόδιο.
Οι υποστηρικτές του Κουφοντίνα, ζήτησαν από τους δημοσιογράφους να σεβαστούν την «ιδιωτικότητα» του τρομοκράτη.
Ανάμεσα στους αλληλέγγυους που υποδέχθηκαν τον αρχιεκτελεστή- δολοφόνο της 17 Νοέμβρη όταν βγήκε από τον Κορυδαλλό ήταν και ο γιος του πρόεδρου της Βουλής Νίκου Βούτση, Γιώργος Βούτσης.
«Για μια ακόμη φορά η κυβέρνηση ψεύδεται συνειδητά. Ο υπουργός Δικαιοσύνης κ. Σταύρος Κοντονής, υποστήριξε σήμερα (σ.σ. χθες) στην Βουλή ότι ο δολοφόνος Κουφοντίνας πήρε άδεια με νόμο που ψηφίστηκε επί Νέας Δημοκρατίας. Ουδέν ψευδέστερον», ανέφερε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ΝΔ. Την αποδοκιμασία τους για την άδεια στον Κουφοντίνα εξέφρασαν με δηλώσεις των πρεσβευτών τους οι ΗΠΑ και η Μεγάλη Βρετανία.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ