Ξεκίνησε η χρονιά για τις εκπαιδευτικές δομές του Πνευμ. Κέντρου Ιωαννίνων

on .

KDAP RODA GKOGKOS 12 10 17

• Επισκέψεις και συναντήσεις πραγματοποίησε με την έναρξη των μαθημάτων ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων Κώστας Γκόγκος  μαζί με στελέχη του Πνευματικού Κέντρου, στις εκπαιδευτικές δομές του Δήμου, όπως το Εικαστικό Εργαστήρι, το Τμήμα Παραδοσιακών χορών, τη Σχολή Σύγχρονου και Κλασσικού Χορού και το ΚΔΑΠ Ρόδα.
Ο κ. Γκόγκος είχε την ευκαιρία να δει από κοντά τις εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης, που έγιναν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, για να αντιμετωπίσουν προβλήματα και να βελτιώσουν τις συνθήκες των εγκαταστάσεων, ενώ σε κάθε εκπαιδευτική δομή πραγματοποιήθηκαν συσκέψεις με τους υπευθύνους και τους καθηγητές, όπου, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και το πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων των τμημάτων για την περίοδο που μόλις ξεκίνησε.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά, «όλοι γνωρίζουν το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουν οι εκπαιδευτικές δομές του Πνευματικού Κέντρου και στόχος μας είναι να είμαστε συνεχώς στο πλευρό τους για να εξασφαλίζουμε τις καλύτερες συνθήκες. Από την μεριά μας, συνεχίζουμε την προσπάθεια για ακόμα καλύτερες συνθήκες, σχεδιάζοντας τη μεταφορά της Φιλαρμονικής σε νέες καλύτερες εγκαταστάσεις, με απόδοση ακόμα περισσότερων χώρων στο Τμήμα Παραδοσιακών χορών. Παράλληλα ετοιμάζουμε μια συνολική παρέμβαση σε κτήρια, όπως αυτό που στεγάζει το ΚΔΑΠ Ρόδα και το Εικαστικό Εργαστήρι, αλλά και τη Σχολή Χορού».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ