Ενημερωτική συνάντηση για τα ζητήματα της Π.Ε. Πρέβεζας

on .

IOANNOY PREBEZA ENHMEROSH 11 10 17

• Περιφερειακοί Σύμβουλοι των παρατάξεων «Ήπειρος Ανατροπής» και της «Συμμαχίας Ηπειρωτών», πραγματοποίησαν ενημερωτική επίσκεψη - συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, κ. Στράτο Ιωάννου, στην Πρέβεζα, κατά την οποία ενημερώθηκαν για όλα τα ζητήματα που χειρίζεται η Περιφέρεια, αλλά και για άλλα  στα οποία η περιφέρεια εμπλέκεται είτε με προγραμματικές συμβάσεις είτε έχουν διαπεριφερειακό και εθνικό ενδιαφέρον. Η συζήτηση κάλυψε όλα τα τρέχοντα θέματα και επεκτάθηκε σε ζητήματα προοπτικής της περιοχής και της περιφέρειας.
«Κοινή είναι η διαπίστωση ότι στην Πρέβεζα υπάρχει ένας προγραμματισμός έργων των οποίων η εξέλιξη θα επηρεάσει τις λειτουργίες της πόλης και της Περιφερειακής Ενότητας, όπως και της περιφέρειας συνολικότερα», τονίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν μετά τη συνάντηση.
Οι περιφερειακοί Σύμβουλοι ευχαρίστησαν για την ενημέρωση - συζήτηση τον κ. Στράτο Ιωάννου  και τους συνεργάτες του, καθώς και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Βασίλειο Γιολδάση, που παραβρέθηκε στη σύσκεψη. Επίσης προσθέτουν ότι τέτοιου είδους συναντήσεις θα επαναληφθούν και στο μέλλον.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ