Συνελήφθη 25χρονος επίδοξος βιαστής!

on .

SYLLHPSEIS XEIROPEDES

• Ο φόβος και ο τρόμος είχε γίνει για τις νεαρές κοπέλες και τις φοιτήτριες ένας νεαρός, ο οποίος για αρκετούς μήνες δρούσε τις νύχτες στην πόλη των Ιωαννίνων, έχοντας παρενοχλήσει τουλάχιστον 15 γυναίκες.
Η δράση του τερματίστηκε προχθές το απόγευμα, όταν οι αστυνομικές υπηρεσίες κατάφεραν και ταυτοποίησαν τα στοιχεία του, τον συνέλαβαν και με βαρύ κατηγορητήριο τον οδήγησαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, με την Ασφάλεια να συνεχίζει την προανάκριση από την οποία ενδεχομένως να προκύψουν και νέα επιβαρυντικά στοιχεία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι έρευνες άρχισαν μετά από καταγγελίες που είχαν γίνει από κορίτσια που είχαν βρεθεί αντιμέτωπες με τον δράστη.
Η τακτική που ακολουθούσε ήταν σχεδόν πάντα ίδια. Εντόπιζε νεαρές γυναίκες και φοιτήτριες που βάδιζαν μόνες τους νυκτερινές ώρες και αφού τις ακολουθούσε πεζός τις περισσότερες φορές   μέχρι την είσοδο των πολυκατοικιών που διέμεναν, επιχειρούσε ακόλαστες πράξεις σε βάρος τους, προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπειά τους.
Μέχρι χθες είχαν εξιχνιαστεί 14 τέτοιες υποθέσεις σε βάρος γυναικών, μία εκ των οποίων είναι ανήλικη, ως επίσης και μια περίπτωση απόπειρας βιασμού. Χθες το πρωϊ σύμφωνα με πληροφορίες στην Ασφάλεια προσήλθαν και άλλες 4 γυναίκες για να καταθέσουν, αριθμός που ενδέχεται να αυξηθεί μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης. Σημειώνεται ότι ο δράστης, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές Αρχές για διακεκριμένες κλοπές.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ