Αλβανός και Ρουμάνα με ηρωίνη και κοκαΐνη

on .

XEIROPEDES 2

• Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων,  29χρονος  Αλβανός και 38χρονη  Ρουμάνα, οι οποίοι εμπλέκονται στη διακίνηση και αποθήκευση ποσότητας κοκαϊνης (54,2 γραμμαρίων) και ποσότητας ηρωίνης (455 γραμμαρίων). Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη.
Πέντε συλλήψεις φυγόποινων σε ολόκληρη την Ήπειρο
• Πέντε άτομα σνελήφθησαν τις τελευταίες ημέρες σε ολόκληρη την Ήπειρο επειδή είχαν καταδικαστεί για διάφορα αδικήματα.
Πιο συγκεκριμένα, στην Ηγουμενίτσα συνελήφθη 25χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen. Από τον περαιτέρω έλεγχο των στοιχείων του προέκυψε επιπρόσθετα ότι σε βάρος του  εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για τα αδικήματα της ληστείας, κλοπής, απειλής και παραβάσεων της Νομοθεσίας περί όπλων και αλλοδαπών.
Επίσης στην Ηγουμενίτσα συνελήφθη Αλβανός ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου σε έδαφος Schengen. Παράλληλα, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης επτά μηνών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών. 
Στα Γιάννενα συνελήφθη ένας 61χρονος επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων για παράβαση της Εργατικής Νομοθεσίας.
Στο Δελβινάκι, η σύλληψη αφορά 29χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Φλώρινας, συνολικής ποινής εννέα μηνών και χρηματικής ποινής 7.500 ευρώ για παράβαση του νόμου για τους αλλοδαπούς.
Τέλος, στην Πρέβεζα, συνελήφθη 42χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ποινή φυλάκισης είκοσι δύο μηνών και χρηματικό πρόστιμο 3.300 ευρώ για παραβάσεις της εργατικής νομοθεσίας και της νομοθεσίας περί επιταγών.
Συνελήφθη για τσιγάρο χασίς
• Από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. Πρέβεζας, συνελήφθη 23χρονος Έλληνας, να κατέχει ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο χασίς.
Στο «εδώλιο» για ηχορύπανση
• Με την κατηγορία της ηχορύπανσης, έχοντας παραβιάσει τα ανώτατα επιτρεπόμενα όρια ήχου, συνελήφθη από αστυνομικούς τα μεσάνυχτα της Κυριακής 29χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στην Πρέβεζα.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ