Δύο Γιαννιώτες στο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αρτοποιών

on .

FOYRNOS PSOMI

• Μια νέα εποχή για τη Συντεχνία Αρτοποιών Ιωαννίνων, σηματοδοτεί το 33ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Κλάδου που έγινε το διήμερο Κυριακής και Δευτέρας στα Γιάννενα. Τη σχετική επισήμανση κάνει σε ανακοίνωσή της η Συντεχνία, στην οποία τονίζει ότι το Συνέδριο έγινε στα Γιάννενα μετά από 35 χρόνια και επρόκειτο για τον  κορυφαίο θεσμό του συνδικαλιστικού οργάνου των Ελλήνων Αρτοποιών καθώς σε αυτό εκλέχθηκε η νέα Διοίκηση της  Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αλλά και συζητήθηκαν διεξοδικά μια σειρά επαγγελματικών, επιστημονικών και συνδικαλιστικών ζητημάτων.
Στο νέο Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας η Συντεχνία Ιωαννίνων συμμετέχει με δύο μέλη: Τον κ.  Σίνδρο Θεόδωρο (Πρόεδρο της Συντεχνίας), που ανέλαβε καθήκοντα εφόρου της Ομοσπονδίας και τον κ. Έξαρχο Σπυρίδωνα (Αντιπρόεδρο), που μετέχει ως σύμβουλος της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος.
«Από τις θέσεις αυτές θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια με τις ιδέες, τις γνώσεις και το μεράκι που μας διακατέχει για το επάγγελμα να χαράξουμε μια νέα πορεία για όλους τους συναδέλφους», παρέχεται η διαβεβαίωση από τη Συντεχνία, η οποία αναφέρει επίσης ότι μέγας χορηγός του συνεδρίου ήταν η ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ ΑΒΕΕ.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ