Αυτόφωρες συλλήψεις σε όλη την Ήπειρο για διάφορα αδικήματα

on .

XEIROPEDES SYLLHPSEIS
• Στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων, κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποιήθηκαν αυτόφωρες συλλήψεις, για διάφορα ποινικά αδικήματα, από αστυνομικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου. 
Συγκεκριμένα συνελήφθησαν:
• Στα Γιάννενα και στο Μέτσοβο δύο άτομα, ένας 38χρονος Αλβανός και μία 22χρονη ημεδαπή, γιατί όπως προέκυψε από την έρευνα η 22χρονη είχε προμηθευτεί από τον 38χρονο αλλοδαπό, ποσότητα κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης. Συνολικά κατασχέθηκαν, μία συσκευασία με κοκαΐνη, βάρους 0,6 γραμμαρίων, μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 2 γραμμαρίων, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, το χρηματικό ποσό των 2.075 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα. 
• Στην Πρέβεζα ένας 28χρονος Πακιστανός, ο οποίος κατά τον αστυνομικό έλεγχο κατείχε και επέδειξε πλαστό υπηρεσιακό σημείωμα Ελληνικών Αρχών.
• Στην Πάργα Πρέβεζας δύο ημεδαποί, ένας 20χρονος και μία 32χρονη, διότι μετά από έρευνα που έγινε, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, σε σπίτι όπου διέμεναν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο συσκευασίες με μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.
• Στην Καστάνιανη Ιωαννίνων ένας 31χρονος Αλβανός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση  του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά, ποινής φυλάκισης εννέα μηνών και χρηματικής ποινής 3.000 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και αλλοδαπών.
• Στην Ηγουμενίτσα δύο ημεδαποί, ένας 19χρονος και μία 21χρονη, διότι σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 19χρονου όπου βρισκόταν και η 22χρονη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 9,5 γραμμαρίων, καθώς και ένα τσιγάρο κάνναβης αναμεμειγμένο με καπνό.
• Στο Δελβινάκι Ιωαννίνων ένας 39χρονος Αλβανός, ο οποίος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε μέτρο απαγόρευσης εισόδου και καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής 1.500 ευρώ, για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί αλλοδαπών.
• Στα Γιάννενα ένας 58χρονος ημεδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων, ποινής φυλάκισης τριών μηνών και χρηματικής ποινής 300 ευρώ, για παράβαση του ΚΟΚ.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ