Η Γεωργία Γιώτη Πρόεδρος της Εταιρείας Ακινήτων Δ. Ιωαννιτών

on .

GIOTH GEORGIA

• Αλλαγές στο Διοικητικό Συμβούλιο της Δημοτικής Ανώνυμης Εταιρίας Ακινήτων Ιωαννίνων (ΔΗΑΝΕΤΑΙ) ανακοινώθηκαν χθες από το Δήμο Ιωαννιτών. Καθήκοντα Προέδρου ανέλαβε η κ. Γεωργία Γιώτη, που διαδέχεται τον Γιώργο Παπαδιώτη που ήταν στο πόστο από το 2011.
«Από το 2011 μέχρι και σήμερα υπό την προεδρεία του Γιώργου Παπαδιώτη, η ΔΗΑΝΕΤΑΙ κατάφερε να εξυγιανθεί, κατέγραψε κέρδη ενώ της πιστώνεται και η επιτυχημένη ανάπλαση αρχικά, και λειτουργία στη συνέχεια, της ΟΑΣΗΣ. Είμαι σίγουρος ότι και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα καταφέρει να συνεχίσει και γιατί όχι να αναβαθμίσει το έργο που έγινε τα προηγούμενα χρόνια» δήλωσε ο Δήμαρχος Θ. Μπέγκας.
Η νέα πρόεδρος, Γεωργία Γιώτη, υποσχέθηκε να εργαστεί με όλες τις της δυνάμεις σε συνεργασία με το Δ.Σ. και τους υπαλλήλους προκειμένου η ΔΗΑΝΕΤΑΙ να υλοποιήσει τους στόχους που έχουν τεθεί για την αξιοποίηση των ακινήτων του Δήμου.
Αναλυτικά το νέο Διοικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής: Πρόεδρος: Γεωργία Γιώτη. Αντιπρόεδρος: Χαράλαμπος Μπρέχας. Μέλη: Γιάννης Λιόντος, Λάμπρος Τζίμας, Δημήτρης Παππάς, Ιωάννης Τσίγκρος, Βασίλης Καμηνάς, Χριστίνα Γεωργούλη, Κων/νος Θαυμαστός, Ελένη Μαλάτου, Σταύρος Σιάσης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ