ΚΔΑΠ στα Γιάννενα θα λειτουργήσει «Η Αποστολή»

on .

APOSTOLH SHMA

• Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) στα Γιάννενα, το οποίο θα είναι και το πρώτο εκτός Αττικής, θα λειτουργήσει ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Η Αποστολή», σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Ιωαννίνων.
Το Κ.Δ.Α.Π. θα ανοίξει τις πύλες του στις 11 Σεπτεμβρίου και θα μπορεί να υποδεχτεί παιδιά δημοτικού, ηλικίας από 5 έως 12 ετών.
Τα προγράμματα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, θα περιλαμβάνουν εκπαιδευτική υποστήριξη και μαθησιακές ευκαιρίες στα παιδιά και τις οικογένειές τους αλλά και καινοτόμες δημιουργικές δραστηριότητες, που θα εμπλουτίζουν και θα συμπληρώνουν τα κλασικά μαθητικά προγράμματα και θα ενισχύουν τις δεξιότητες και την πνευματική καλλιέργεια των παιδιών.
 Εγγραφές πραγματοποιούνται καθημερινώς μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου στο γραφείο της «Αποστολής» στα Γιάννενα (Δ/νση Πατριάρχου Ιωακείμ Γ’ 10).
Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή απορίες, σχετικώς με τα κριτήρια επιλογής και τη λειτουργία του προγράμματος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, στα τηλέφωνα 6972-866936 & 6974-146519.
 Απαραίτητα δικαιολογητικά Εγγραφής:
- Δελτίο Voucher EETAA “Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής”
- Αντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου σε ισχύ.
- Ιατρική βεβαίωση παιδιού/ών
- Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
- Εκκαθαριστικό εφορίας για το οικονομικό έτος 2016
Στο πρόγραμμα του ΚΔΑΠ μπορούν να εντάξουν τα παιδιά τους, εφόσον το επιθυμούν, και όσες οικογένειες δεν έχουν εξασφαλίσει Δελτίο Voucher EETAA “Εναρμόνιση οικογενειακής & επαγγελματικής ζωής”, προσκομίζοντας όμως τα υπόλοιπα δικαιολογητικά. 

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ