Σε ταξιδιωτικούς σάκους είχαν κρύψει 188 κιλά χασίς

on .

NARKOTIKA SAKOI2

• «Υπ’ ατμόν» βρίσκονται τα διάφορα κυκλώματα διακίνησης χασίς, το οποίο εισάγουν από την Αλβανία με σκοπό να το διοχετεύσουν στις «πιάτσες» ανά την Ελλάδα και με κάθε ευκαιρία στήνουν την επιχείρηση μεταφοράς του, λαμβάνοντας μέτρα προφύλαξης, ώστε να μην χαλάσει η δουλειά και πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας.
Όμως η ΕΛ.ΑΣ. Ηπείρου αποδεικνύεται σκληρός αντίπαλος, με τις επιτυχίες στο μέτωπο των ναρκωτικών να διαδέχεται η μια την άλλη!
Η τελευταία επιτυχημένη αστυνομική επιχείρηση έλαβε χώρα χθες μετά τα μεσάνυχτα σε δασική περιοχή στο Σουλόπουλο, από άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών.
Ειδικότερα συνελήφθησαν δύο Αλβανοί, ηλικίας 32 και 22 ετών, γιατί εντοπίστηκαν να μεταφέρουν:
• ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν συσκευασίες ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 188 κιλών και 256 γραμμαρίων
• δέμα με κατεργασμένη κάνναβη, βάρους 1 κιλού και 052 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν ενώ στην κατοχή των δραστών, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 520 ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες, οι οποίοι είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα, με τη σε βάρος τους δικογραφία, επρόκειτο να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ