Πρωτιά για τα Γιάννενα με έπαθλο ένα σύγχρονο ποδηλατικό πάρκο!

on .

TEEN CITY VIBE

• Ένα σύγχρονο και ασφαλές ποδηλατικό πάρκο τύπου Pumptruck, με ειδικά διαμορφωμένη πίστα για την εξάσκηση και ψυχαγωγία των νεαρών που αγαπούν τα δίκυκλα θα αποκτήσουν σύντομα τα Γιάννενα!
Το πάρκο είναι προσφορά της εταιρίας «Fanta» και την κατασκευή του πέτυχαν τρεις έφηβοι Γιαννιώτες μέσω της συμμετοχής τους στη νεανική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA «Teen City Vibe».

Εκπομπή και βίντεο
Οι δεκαεπτάχρονοι Αλεξάνδρα Νίκα, Κωνσταντίνος Τάσος και Αποστόλης Ντότης ήταν οι πρωταγωνιστές της μίας εκ των δέκα εκπομπών που γυρίστηκαν την περασμένη άνοιξη σε αντίστοιχο αριθμό μεγάλων πόλεων ανά την Ελλάδα.
Ανέλαβαν να ξεναγήσουν την εκπομπή σε επιλεγμένα σημεία των Ιωαννίνων, που αποτελούν σήμα – κατατεθέν τους, όπως το Νησί, το Ιτς Καλέ αλλά και ο Ναυτικός Όμιλος. Βόλταραν, έπαιξαν παιχνίδια, τραγούδησαν, διασκέδασαν, τράβηξαν κουπί και στη συνέχεια τα τρία Γιαννιωτόπουλα επιμελήθηκαν ένα βίντεο που τέθηκε σε διαδικτυακή ψηφοφορία συναγωνιζόμενο τα βιντεάκια των υπόλοιπων εννέα πόλεων τις οποίες επίσης επισκέφθηκε η εκπομπή.

Πρώτοι και με διαφορά!
Στη διαδικτυακή ψηφοφορία (μέσω Facebook) για το καλύτερο βίντεο, που διήρκεσε δύο εβδομάδες περίπου, έλαβαν μέρος χιλιάδες μικροί και μεγάλοι τηλεθεατές της εκπομπής «Teen City Vibe», οι οποίοι ψήφισαν, κοινοποίησαν το βίντεο και ανέδειξαν τελικά τα Γιάννενα νικήτρια πόλη, δικαιώνοντας το ταλέντο κι το μεράκι της Αλεξάνδρας, του Κωνσταντίνου και του Αποστόλη! Mάλιστα, τα Γιάννενα αναδείχθηκαν πρώτα και με διαφορά στον πρωτότυπο αυτό διαγωνισμό! Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, το βράδυ της Παρασκευής, πολλά Γιαννιωτόπουλα, με ποδήλατα ή μη, συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Μαβίλη και πανηγύρισαν την πρωτιά της πόλης. Το ποδηλατικό πάρκο τύπου Pump­truck, μεγάλο έπαθλο του διαγωνισμού της εκπομπής «Teen City Vibe», αναμένεται να κατασκευαστεί μέσα στους επόμενους μήνες και θα είναι το πρώτο αυτού του είδους σε όλη την Ελλάδα!

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ