Είχαν κρύψει σε φορτηγό σάκους με… 70 κιλά χασίς!

on .

NARKOTIKA

• Δεν έφυγαν ακόμα για… διακοπές οι διακινητές ναρκωτικών ουσιών, οι οποίοι εξακολουθούν να εισάγουν μεγάλες ποσότητες από χασίς κυρίως στην χώρα μας και να τις διοχετεύουν εν συνεχεία στην τοπική αγορά τόσο της Ηπείρου όσο και ευρύτερα, αποκομίζοντας μεγάλα κέρδη.
Ούτε όμως η Δίωξη έχει σταματήσει τους ελέγχους λόγω καλοκαιριού, με αποτέλεσμα συχνά να βγάζει… λαυράκι!
Τελευταίο κρούσμα η σύλληψη δύο ανδρών στη Βουνοπλαγιά, οι οποίοι είχαν μετέφεραν σχεδόν 70 κιλά χασίς, τα οποία προόριζαν φυσικά για πώληση!

Κρυμμένα σε φορτηγό
Στη διασταύρωση της Βουνοπλαγιάς συνελήφθησαν, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας ένας 25χρονος και ένας 50χρονος άνδρας, κατηγορούμενοι για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο φορτηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος δράστης με συνοδηγό τον 50χρονο και μετά από έρευνα βρέθηκαν στο εσωτερικό και στην καρότσα του, τέσσερις σάκοι που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 69 κιλών και 650 γραμμαρίων.
Τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν όπως επίσης και το φορτηγό ιδιοκτησίας του 50χρονου συλληφθέντα, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά τους, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ