Ανέλαβε χθες τα καθήκοντά του και ο τοπικός Αστυνόμος Μηλιωτάδων

on .

TOPIKOS ASTYNOMOS ZAGORI
• Μετά το Καλπάκι και τα Δερβίζιανα, χθες «υποδέχθηκαν» τον Τοπικό Αστυνόμο και οι Μηλιωτάδες του Δήμου Ζαγορίου. Ο Τοπικός Αστυνόμος θα φιλοξενείται στην αίθουσα του πρώην Γυμνασίου Μηλιωτάδων, όπου και χθες τελέστηκε Αγιασμός.
Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Ηπείρου Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ιωαννίνων, Αστυνομικός Διευθυντής Ιωάννης Βασιλάκος, αναφέρθηκαν στις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του Τοπικού Αστυνόμου, τόνισαν τα οφέλη του νέου αυτού θεσμού για την τοπική κοινωνία και ευχαρίστησαν τις τοπικές αρχές τόσο για την υποστήριξη τους στην υλοποίηση του θεσμού, όσο και για την αγαστή συνεργασία, προς όφελος των πολιτών.  
Ο  Δήμαρχος Ζαγορίου κ. Βασίλης Σπύρου, εξέφρασε τις σκέψεις του για τις σχέσεις που πρέπει να έχει ο Τοπικός Αστυνόμος με την  τοπική κοινωνία, στην αμεσότερη εξυπηρέτηση των πολιτών της περιοχής και στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας.
Στην τελετή παρέστησαν επίσης ο Βουλευτής Ιωαννίνων κ. Ιωάννης Καραγιάννης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ζαγορίου, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ιωαννίνων Αντιπύραρχος Γεώργιος Χαβέλας, εκπρόσωπος της 8ης Μεραρχίας, Διοικητές Αστυνομικών Τμημάτων, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών ενώσεων του προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και φορείς και πολίτες της περιοχής.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ