23 δενδρύλλια κάνναβης «στόλιζαν» το μπαλκόνι 60χρονου!

on .

DENDRYLIA XASIS

• Με δενδρύλλια κάνναβης, αντί λουλούδια, προτίμησε να «στολίσει» το μπαλκόνι του ένας 60χρονος ημεδαπός στο Χειμαδιό Πρέβεζας, αποκομίζοντας από αυτού του είδους την… δραστηριότητα και κάποια οικονομικά οφέλη.
Ο 60χρονος «αγρότης» με τον τρόπο αυτό πίστεψε ότι θα μπορούσε χωρίς να γίνει αντιληπτός να δημιουργήσει μέσα στο ίδιο του το σπίτι ένα χώρο καλλιέργειας κάνναβης, την οποία στη συνέχεια θα μπορούσε να εμπορευτεί και να εξασφαλίσει ένα… σταθερό εισόδημα!
ΟΙ αστυνομικοί της Πρέβεζας όμως του χάλασαν τα σχέδια και τον συνέλαβαν με την κατηγορία της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης. Όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, καλλιεργούσε σε γλάστρες στο μπαλκόνι του σπιτιού του έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,35 έως 0,80 εκατοστά και 17 δενδρύλλια σε πρώιμη ανάπτυξη, τα οποία κατασχέθηκαν.
Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν φύλλα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 38 γραμμαρίων, τα οποία κατείχε ο δράστης στο σπίτι του.
Ο συλληφθείς επρόκειτο να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

 

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ