Η αναπλ. Υπουργός Εργασίας έρχεται αύριο στα Γιάννενα

on .

ANTONOPOYLOY RANIA

• Τις πολιτικές απασχόλησης του Υπουργείου Εργασίας και τις προοπτικές ανάπτυξης της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας θα παρουσιάσει στα Γιάννενα η αναπλ. Υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, κατά την περιοδεία της αύριο στην περιοχή μας.

Η επίσκεψη της αναπλ. Υπουργού πάντως αναμένεται με ενδιαφέρον, ειδικά στην Ήπειρο, η οποία κρατά τα… σκήπτρα στην ανεργία, με τα υψηλότερα ποσοστά πανελλαδικά.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης που δόθηκε στη δημοσιότητα στις 11 το πρωί της Παρασκευής η κ. Αντωνοπούλου θα έχει συνάντηση με Δήμαρχο Ιωαννίνων Θωμά Μπέγκα, όπου θα γίνει ενημέρωση για πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας.
Στη συνέχεια (12.30 μ.μ.) θα συναντηθεί με το Δ.Σ. της Κοινωνικής καταναλωτικής συνεταιριστικής χωρίς μεσάζοντες Ιωαννίνων στα γραφεία ΣΥΡΙΖΑ.
Στις 1.30 μ.μ. η αναπλ. Υπουργός θα έχει συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων Ιωάννη Μήτση, ενώ το απόγευμα (7.30 μ.μ.) θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση για την Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία στα Γιάννενα, στον Πολιτιστικό Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής»-Παλαιά Σφαγεία.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ