Στον προφυλακτήρα Ι.Χ. έκρυβε τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη

on .

KOKAINH PROFYLAKTHRAS

• Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το χθεσινό θέμα του «Π.Λ.» για την ελληνοαλβανική σπείρα που μετέφερε ηρωίνη και λίγες ώρες αργότερα ένα ακόμη περιστατικό με σκληρά ναρκωτικά εξάρθρωσε η ΕΛ.ΑΣ.
Αυτή τη φορά στα χέρια των Αρχών έπεσε ένας 53χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε με τρεις συσκευασίες κοκαΐνης τις οποίες προόριζε για διακίνηση. Αρχικά οι αστυνομικοί στην κατοχή του βρήκαν μια συσκευασία με την ναρκωτική ουσία, βάρους 4,8 γραμμαρίων.
Και κρυμμένη σε Ι.Χ.
Όμως στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης προανάκρισης, πραγματοποιήθηκε έρευνα και σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του δράστη, όπου βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη (κάτω από τον προφυλακτήρα, σε σημείο του αμαξώματος), άλλες τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους, 31,04 γραμμαρίων.
 Ο συλληφθείς με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.
***
• Η ΕΛ.ΑΣ. πάντως βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα, έχοντας θέσει ψηλά στην ατζέντα της, τις υποθέσεις ναρκωτικών. Γι’ αυτό και με στοχευμένες δράσεις, καταφέρνει καίρια χτυπήματα στα διάφορα κυκλώματα εμπορίας και διακίνησης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ