Διανομή τροφίμων σε ευπαθείς ομάδες των Δήμων Δωδώνης - Ζίτσας

on .

DODONH TROFIMON

• Ολοκληρώθηκε από τον Δήμο Δωδώνης η διανομή τροφίμων σε ευπαθείς οικογένειες της περιοχής. Επρόκειτο για μία πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης, που σκοπό είχε την ενίσχυση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού, εν όψει του Πάσχα.
Η συγκεκριμένη δράση, υλοποιήθηκε χάρη στην προσφορά επιχειρηματιών αλλά και του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος Δουρουχάνης «Άνθος».
Έτσι μετά τις πέστροφες που προσέφεραν παραγωγοί που δραστηριοποιούνται στις πηγές του Λούρου, σε οικογένειες του Δήμου διανεμήθηκαν πατάτες, τις οποίες προσέφερε ο κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου, αλλά και αυγά που προσέφερε η Πτηνοτροφική Ιωαννίνων ΑΕ.
Συνάμα διανεμήθηκαν πακέτα με τρόφιμα, προσφορά του Ιδρύματος Δουραχάνης.
Ο Δήμος Δωδώνης, με τη συνδρομή των εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» φρόντισε τα πακέτα αυτά να παραδοθούν στα σπίτια των δικαιούχων.
Ο Δήμος, με ανακοίνωσή του, ευχαριστεί τόσο τους επιχειρηματίες όσο και το Ίδρυμα Δουραχάνης, για την προσφορά τους, η οποία στις σημερινές δύσκολες συνθήκες, είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Ο Δήμος Ζίτσας
Ενόψει  των εορτών του Πάσχα και ο Δήμος Ζίτσας την Μ. Εβδομάδα μοίρασε σε 240 ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ FEAD)» πορτοκάλια, ενώ μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου διένειμε σε 200 και πλέον οικογένειες δέματα με είδη διατροφής για το πασχαλινό τραπέζι προσφοράς των εταιρειών που στηρίζουν το κοινωνικό έργο του Δήμου.  Ο Δήμαρχος Ζίτσας ευχαρίστησε και δημόσια όλους τους επιχειρηματίες που συμβάλλουν με τις δικές τους προσφορές στην ανακούφιση των συνδημοτών και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές. «Η μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης και η θυσία του Θεανθρώπου ας δώσουν σε όλους μας δύναμη, πίστη και υπομονή για να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες των καιρών και να σταθούμε αλληλέγγυοι στους συνανθρώπους μας  ώστε όλοι μαζί να προχωρήσουμε με αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο» ανέφερε ο κ. Πλιάκος.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ