Δεκάδες ζευγάρια παπούτσια μάζεψαν οι μαθητές των ΓΕΝΕΣΙΣ

on .

genesis bazar

• Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πα­σχα­λινό Ba­zaar των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου, του Γυμνασίου και του Λυκείου των Εκπαιδευτηρίων ΓΕΝΕΣΙΣ, που περιελάμβανε αγάπη, κοινωνική αλληλεγγύη, εικαστικές δημιουργίες, ανακύκλωση, μουσική, τραγούδι, face painting και πολλά χαμόγελα.
Οι συμπολίτες μας που το επισκέφτηκαν, έκαναν ανάρπαστες τις λαμπάδες και τα διακοσμητικά είδη που δημιούργησαν οι μαθητές ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες του Πανελλήνιου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με σοβαρά προβλήματα όρασης «ΗΡΑ». Οι μαθητές σε συνεργασία με τη γιαννιώτικη εταιρεία HALL OF BRANDS και την εταιρεία ανακύκλωσης EAST WEST GREECE, έχοντας τη στήριξη του Δήμου Ιωαννιτών και της εταιρείας μεταφορών ΝΙΚΑΣ, κατάφεραν να συγκεντρώσουν 147 ζευγάρια παπούτσια, τα οποία είτε θα δοθούν για επαναχρησιμοποίηση είτε θα ανακυκλωθούν αλλά θα στηρίξουν με ισόποσης αξίας τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ιωαννιτών.
Το Bazaar τίμησαν με την παρουσία τους ο Νίκος Γκόλας, Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής στο Δήμο Ιωαννιτών, ο Παντελής Κολόκας, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και η Κέλλυ Καραμάνη, Περιφερειακή Σύμβουλος.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ