ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ με «ψευτοδεξιό δεκανίκι» συγκρότησαν το νέο Δ.Σ. στο ΤΕΕ Ηπείρου

on .

LYKOTRAFITHS G

• Μετά από σκαμπανεβάσματα, έντονη προεκλογική, αλλά και μετεκλογική μάχη και καταγγελίες συγκροτήθηκε τελικά η νέα Διοίκηση του ΤΕΕ Ηπείρου.
Έτσι, ύστερα από την αρχική σύμπραξη των παρατάξεων που στηρίχθηκαν από ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑ­ΣΟΚ, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της «Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών» (πρόσκειται στη Ν.Δ.), η «Διάδραση» η έτερη παράταξη που κινείται στον κεντροδεξιό χώρο και κατέβηκε με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, προσχώρησε τελικά στη νέα Διοίκηση, προκαλώντας νέους «εσωκομματικούς» τριγμούς.
Πρόεδρος λοιπόν  του ΤΕΕ Ηπείρου ορίστηκε ο Γιάννης Λυκοτραφίτης (προέρχεται από την παράταξη «Δημοκρατική Ενωτική Συνεργασία Μηχανικών», που στηρίχθηκε από το ΠΑΣΟΚ), Αντιπρόεδρος ο Γιώργος Παππάς (από την «Ενωτική Πρωτοβουλία Μηχανικών Ηπείρου» του ΣΥΡΙΖΑ) και Γραμματέας ο Αλέξανδρος Λάμπρου από την «Διάδραση».

Σφοδρή επίθεση…
Η ΔΚΜ, με σκληρή ανακοίνωσή της, μεταξύ άλλων, επιτίθεται στην «Διάδραση», για την στάση που κράτησε σ’ αυτή την διαδικασία, χαρακτηρίζοντάς την «ψευτοδεξιό δεκανίκι του συνασπισμού ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, συμμετέχοντας στις εκλογές μόνο και μόνο για προσωπικά συμφέροντα και φιλοδοξίες».
Και καταλήγοντας σημειώνει: «η συγκεκριμένη ενέργεια επιβεβαιώνει πλέον και τους πιο καλοπροαίρετους για τον πραγματικό της ρόλο, όπως εξελίχθηκε μετά την προκήρυξη των εκλογών του Νοεμβρίου του 2016 και  πως τίποτα δεν είναι τυχαίο πως κάποια πρόσωπα και παρατάξεις, τόσα χρόνια παραμένουν στην διοίκηση του Τεχνικού Επιμελητηρίου, αφού έχουν την ουσιαστική και ενεργή στήριξη, κάποιων ατόμων που δήλωναν κατ’ ευφημισμό  ότι ανήκαν στην παράταξή μας».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ