Οι Paguristas ομορφαίνουν αύριο την Ανεξαρτησίας

on .

ANEKSARTHSIAS ARXH
• Οδός Ανεξαρτησίας. Μία οδός του ιστορικού κέντρου που δίνει την αίσθηση μιας παλιάς, νοσταλγικής εποχής, με τις στοές της να γοητεύουν τους επισκέπτες και τα παλιά διατηρητέα κτίρια της να προσδίδουν έναν άλλον αέρα. Ένας εμπορικός δρόμος που έσφυζε κάποτε από ζωή. Σήμερα ο δρόμος αυτός αργοπεθαίνει, με τους περαστικούς να είναι λίγοι και με τους πελάτες ακόμα λιγότεροι.
Αυτόν, λοιπόν, τον δρόμο διάλεξε η εθελοντική ομάδα των Paguristas να ομορφύνει, με μια συμβολική κίνηση, φυτεύοντας λουλούδια σε όλο το μήκος της, επί των τσιμεντένιων μεγάλων γλαστρών. Αυτό θα γίνει αύριο, Σάββατο, ώρα 11 π.μ. στην αρχή της οδού Ανεξαρτησίας (Γ. Αβέρωφ, Καλάρη και Λόρδου Βύρωνος).
Οι Paguristas προχωρούν στη δραστηριότητα αυτή με τη στήριξη της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου Ιωαννιτών. Ήδη έχει υπάρξει προετοιμασία των σημείων από τους γεωπόνους έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι σωστό, ενώ τα φυτά χορηγούνται επίσης από την υπηρεσία. Με αυτή τους την δράση στέλνουν για ακόμη μια φορά μήνυμα αλλαγής νοοτροπίας στους συμπολίτες, καθώς αυτό αποτελεί μονόδρομο για το περιβάλλον της πόλης μας!
Καλούν δε τους Γιαννιώτες να κατεβούν μαζί στην οδό Ανεξαρτησίας και να φυτέψουν όλοι μαζί, μικροί και μεγάλοι λουλούδια, στηρίζοντας αυτό τον πολύπαθο δρόμο!
• Πληροφορίες στο site της ομάδας: paguristas.info  και στο facebook: Paguristas! (...πρωταγωνίστας).

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ