Η ανακαίνιση στη ΔΕΗ Ιωαννίνων αύξησε το χρόνο αναμονής στα ταμεία

on .

DEH IOANNINON KOSMOS EKSO

• Ως ένδειξη διαμαρτυρίας πολλών συμπολιτών για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην τοπική ΔΕΗ δημοσιεύεται η παρακάτω επιστολή συμπολίτισσας, που έστειλε στον «Π.Λ.», σχολιάζοντας την ταλαιπωρία που υφίστανται οι συναλλασσόμενοι με την Επιχείρηση.
«Κύριε Διευθυντά,
Η εξάμηνη ανακαίνιση της ΔΕΗ Ιωαννίνων στοίχισε πολλά χρήματα και μεγάλη ταλαιπωρία των δημοτών της πόλης μας με την ελπίδα ότι το αποτέλεσμα θα ήταν υπέρ των πολιτών και της εξυπηρέτησής τους.
»Όμως το αποτέλεσμα της ανακαίνισης είναι εξαιρετικά απογοητευτικό έως και επικίνδυνο.
Ο χρόνος αναμονής στα δύο μόνο ταμεία έχει τετραπλασιαστεί. Το μηχάνημα της τράπεζας Πειραιώς, το οποίο εξυπηρετούσε τους πελάτες που ήθελαν να πληρώσουν έναντι του ποσού των λογαριασμών τους, αφαιρέθηκε γιατί η ΔΕΗ δεν ανανέωσε την σύμβαση με την τράπεζα για οικονομικούς λόγους.
»Το αποτέλεσμα της ανακαίνισης ήταν να κατασκευάσει ένα αποπνικτικό κουτί (αίθουσα ταμείων) που δημιουργεί τάσεις λιποθυμίας στους πολίτες και κυρίως στους ηλικιωμένους, χωρίς καθαρό αέρα μια και δεν υπάρχουν ανοιγόμενα παράθυρα και με τον εξαερισμό να λειτουργεί ελάχιστα.
»Είναι ολοφάνερο ότι ο σκοπός της ανακαίνισης της εταιρείας δεν ήταν η εξυπηρέτηση των πελατών δημιουργώντας ένα φιλικό και υγιές περιβάλλον αλλά η αποφυγή κλοπής της ΔΕΗ και μόνον αυτό.

Η καταγγελουσα δημότης
Σταύρου Χάρις».

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ