Χρυσό βραβείο για αύξηση των εξαγωγών στη «Δωδώνη»

on .

DODONH ERGOSTASIO

• Την πολύ καλή πορεία, εν μέσω οικονομικής κρίσης, συνεχίζει η κορυφαία Ηπειρωτική γαλακτοβιομηχανία «Δωδώνη», σαρώνοντας τις διακρίσεις στους διαγωνισμούς που κατά καιρούς συμμετέχει.
Έτσι, απέσπασε και το Χρυσό Βραβείο στην ενότητα «Εξαιρετική Απόδοση  στις  Πωλή-σεις» και συγκεκριμένα στην κατηγορία «Αύξηση εξαγωγών», στο πλαίσιο των φετινών Sales Excellence Awards στα οποία κατατέθηκαν συνολικά 120 υποψηφιότητες.

Περήφανος πρεσβευτής
Τα αγνά προϊόντα της «Δωδώνης» αποτελούν περήφανο πρεσβευτή της αυθεντικής ελληνικής γεύσης και βρίσκονται καθημερινά στο τραπέζι διεθνών καταναλωτών σε 44 χώρες παγκοσμίως, οι οποίοι τα έχουν αγκαλιάσει χάρη στην άριστη ποιότητά τους, την υψηλή διατροφική τους αξία και την μοναδική πλούσια γεύση τους, τη γεύση του καλού.
Η διάκριση αυτή επιβεβαιώνει ακόμα μία φορά τις εξαιρετικές επιδόσεις και τη σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα που διατηρεί η «Δωδώνη» για περισσότερα από 30 χρόνια και στις 5 ηπείρους.  

«Η γεύση του καλού»!
Ο Διευθυντής Εξαγωγών της εταιρίας Βασίλης Βροχίδης δήλωσε σχετικά: «Η διάκρισή μας στα φετινά Sales Excellence Awards μας κάνει υπερήφανους για ακόμα μια φορά και ανταμείβει τις συνεχείς προσπάθειές μας για περαιτέρω ενδυνάμωση των εξαγωγών μας. Είναι μεγάλη τιμή και επιβράβευση για όλους εμάς στη ΔΩΔΩΝΗ να διακρινόμαστε με το χρυσό βραβείο στο φετινό θεσμό των Sales Excellence Awards ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες με εξαιρετική απόδοση στις πωλήσεις των προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ στο εξωτερικό. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που σήμερα η ‘γεύση του καλού’ ταξιδεύει σε 44 χώρες του κόσμου και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να διαθέτουμε τα εξαίρετης ποιότητας προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ σε ακόμα περισσότερες χώρες με την ίδια συνέπεια, την ίδια υπευθυνότητα και το ίδιο πάθος».  
•••
Τα Sales Excellence Awards 2017, ο κατεξοχήν θεσμός που αναδεικνύει και επιβραβεύει τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο των πωλήσεων σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς, υλοποιήθηκαν φέτος για 5η συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) και την Boussias Communications. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε προχθές στο Μέγαρο Μουσικής και την παρακολούθησαν πάνω από 500 στελέχη της αγοράς.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ