Σήμερα η εκδήλωση για το Παραλίμνιο μέτωπο Ιωαννίνων

on .

PARALIMNIO GARIBALDH
• Eνημερωτική εκδήλωση για τη δημιουργία του Τοπικού Σχεδίου Δράσης (ΤΣΔ) για το Παραλίμνιο μέτωπο της πόλης μας διεξάγει ο Δήμος Ιωαννιτών σήμερα, Δευτέρα, ώρα 18.30 στον Πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής».
Η εκδήλωση περιλαμβάνει την  παρουσίαση του δικτύου «Resilient Europe», στο οποίο συμμετέχουν τα Γιάννενα, παρουσίαση του εγχειρήματος συμμετοχικού σχεδιασμού για πρώτη φορά στην πόλη μας, παρουσίαση του ειδικού Χωρικού Σχεδίου στην ευρύτερη περιοχή Μάτσικα, Λιμνοπούλας, Περάματος Αμφιθέας, της ιστορίας του παραλίμνιου μετώπου, εισήγηση για τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη και το παραλίμνιο αστικό μέτωπο.
Θα ακολουθήσουν προτάσεις  μετασχηματισμού και ανάδειξης του παραλίμνιου μετώπου και ανοιχτή συζήτηση – διαβούλευση.
Θα χαιρετίσουν ο Δήμαρχος Θωμάς Μπέγκας και η εκπρόσωπος του δικτύου Δρ. Νίκη Φραντζεσκάκη, ενώ θα μιλήσουν οι Γιώργος Αντωνίου, ειδικός συνεργάτης Δημάρχου Ιωαννίνων, Βασίλης Φλούδας, Προϊστάμενος Τμήματος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης Δήμου Ιωαννιτών, Χαρά Βλάχου Δ/νση Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας Ιωαννίνων, Βαρβάρα Αγγέλη, δημοσιογράφος και Θανάσης Μανταλόβας, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Ανάπτυξης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ