Την συντήρηση των ασθενοφόρων αναλαμβάνει ο Δήμος Ιωαννιτών

on .

MPEGKAS PAPADIOTHSEKAB

• Στο εργοτάξιο του Δήμου Ιωαννιτών θα συντηρούνται και θα επισκευάζονται τα ασθενοφόρα, με την υλικοτεχνική υποδομή του Δήμου και το τεχνικό προσωπικό του ΕΚΑΒ.

Αυτό προβλέπεται στην προγραμματική σύμβαση που υπέγραψε χθες ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θ. Μπέγκα με τον Διευθυντή της 7ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ Βασίλη Παπαδιώτη.
«Οι καιροί είναι δύσκολοι γι΄ αυτό επαναλαμβάνω συνεχώς πως η σκέψη και η λογική όλων μας θα πρέπει να κατευθύνεται στις συνεργασίες. Με αυτό το σκεπτικό όταν ήρθε σε μας το σχετικό αίτημα από το ΕΚΑΒ οφείλαμε να απαντήσουμε θετικά. Πιστεύουμε ότι με αυτό τον τρόπο και βοηθώντας το ΕΚΑΒ, ο Δήμος Ιωαννιτών προσφέρει στους πολίτες του γιατί πρόκειται για έναν οργανισμό με μεγάλη  προσφορά στην υγεία του κοινωνικού συνόλου», δήλωσε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.  
Από την πλευρά του ο Δ/ντης της 7ης Περιφέρειας ΕΚΑΒ, Βασίλης Παπαδιώτης, εξήγησε πως με αυτή τη συνεργασία επιτυγχάνεται όχι μόνο οικονομία χρημάτων, αλλά το κυριότερο είναι πως το ΕΚΑΒ θα μπορεί να έχει «ετοιμοπόλεμα»  τα ασθενοφόρα του.
Ο κ. Παπαδιώτης ευχαρίστησε το Δήμαρχο «για την ευαισθησία, την ηθική του ευθύνη, τον εθελοντισμό του και τον αξιοθαύμαστο τρόπο που λειτούργησε ώστε να φτάσουμε στην υπογραφή της σύμβασης», όπως είπε.
«Ίσως οι πολίτες να μην μπορούν να καταλάβουν το πόσο πολύ σημαντική είναι για μας αυτή η βοήθεια του Δήμου Ιωαννιτών. Το ΕΚΑΒ είναι ο πιο ισχυρός κρίκος ζωής που ενώνει τα νοσοκομεία με τους πολίτες. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε σε καλή κατάσταση τα ασθενοφόρα μας, να μην μένουν παροπλισμένα  και να επισκευάζονται σε πολύ σύντομο χρόνο όταν έχουν βλάβες. Πλέον θα έχουμε ένα “δικό μας” συνεργείο γι’ αυτό», είπε ο κ. Παπαδιώτης.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ