Στη Λέσβο δύο εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού Ιωαννίνων

on .

EES LESBOS 23 3 17
• Στο νησί της Λέσβου βρίσκονται για μία ακόμη φορά το τελευταίο διάστημα εθελοντές του Σώματος Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρούς Σταυρού, για την αντιμετώπιση των προσφυγικών ροών και την ενίσχυση του έργου του Ε.Ε.Σ. στο νησί.
Συγκεκριμένα, δύο εθελόντριες του Σώματος βρίσκονται αυτή την εβδομάδα στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ, για την αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών και την παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ την επόμενη εβδομάδα ακόμη ένας εθελοντής από τα Γιάννενα θα ταξιδέψει στο νησί της Λέσβου για την συνέχιση των αποστολών προσφοράς και αλληλεγγύης.
Παράλληλα, το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του EEΣ Ιωαννίνων βρίσκεται σε διαρκή ετοιμότητα για την αντιμετώπιση κάθε ανάγκης που τυχόν προκύψει από την άφιξη νέου πληθυσμού προσφύγων στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Ο Ερ. Σταυρός ευχαριστεί για δωρεά σωστικού φαρμακείου

• Το Περιφερειακό Τμήμα Ιωαννίνων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού με ανακοίνωσή του εκφράζει ευχαριστίες προς τον ιδιοκτήτη του καταστήματος café – wine bar “Un Mondo Diverso” στα Γιάννενα Νίκο Καντζά για τη δωρεά ενός μεγάλου, αδιάβροχου διασωστικού φαρμακείου πρώτων βοηθειών, στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών & Ναυαγοσωστών κατάλληλο για την κάλυψη των αναγκών του.
«Η δωρεά σας αυτή βεβαιώνει τη βαθιά εκτίμηση που έχετε για τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το έργο που επιτελεί. Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα σας έχουμε αρωγούς για κάθε ανθρωπιστική και κοινωνική προσφορά», αναφέρεται στην ανακοίνωση του Ε.Ε.Σ..

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ