Νέα Διοίκηση εκλέγει το Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Ιωαννίνων

on .

KALPH

• Εκλογές για την ανάδειξη νέας Διοίκησης στο Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Νομού Ιωαννίνων (επαγγελματίες, αυτοκινητιστές κ.λ.π.) θα πραγματοποιηθούν το διήμερο 22 και 23 Μαρτίου, από 9 π.μ. έως 6 μ.μ.. σε αίθουσα του Επιμελητηρίου (Αραβαντινού 6).
Με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος του συνδυασμού «Ανανεωτική Συσπείρωση Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Ν. Ιωαννίνων ‘Η Προσφορά’», Δημήτρης Ντούσκος απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στις εκλογές, τονίζοντας ότι μπορούν να ψηφίσουν μόνο όσοι είναι εγγεγραμμένοι στις καταστάσεις του Σωματείου. Και παραθέτει τους υποψήφιους του συνδυασμού:
Για το Δ.Σ.: Γκαρτζονίκας Χρήστος του Δημητρίου, Γοργόλης Δημήτριος του Αλεξάνδρου, Γουδέβινος Πέτρος του Γεωργίου, Δάλλας Σωτήριος του Ευαγγέλου, Δρούγκας Κωνσταντίνος του Παναγιώτη, Ζώης Σπύρος του Παύλου, Θεοδωρής Ανδρέας του Λάμπρου, Καρράς Κων/νος του Δημητρίου, Κατσάνος Θωμάς του Ιωάννη, Λέκκας Θεόφιλος του Μιχαήλ, Λογοθέτης Σωκράτης του Δημητρίου, Ντούσκος Δημήτριος του Μάρκου, Παπαπέτρος Πέτρος του Αλεξάνδρου, Παπουτσής Ελευθέριος του Ιωάννη, Τέρτσης Μάρκος του Χρήστου, Χατζιαναστασίου Δημήτριος του Αναστασίου.
Για την Ελεγκτική Επιτροπή: Πιπερίδης Ιωάννης του Γεωργίου, Τζιμογιάννη Φωτεινή του Θεοδώρου.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ