Άνοιγε και έκλεβε Ι.Χ. στο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου

on .

DIARRHKSH AYTOKINHTO

• Τα οχήματα που σταθμεύουν στο υπαίθριο πάρκινγκ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων είχε βάλει στο στόχαστρο ένας 27χρονος διαρρήκτης, όμως τελικά η αστυνομία έθεσε τέρμα στη δράση του.
Ο δράστης συνελήφθη στο πλαίσιο αυτόφωρης διαδικασίας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Από έρευνα που έγινε στο Ι.Χ. του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων, ένα ζευγάρι γάντια και χρηματικό ποσό. Όπως προέκυψε, λίγο νωρίτερα στον ίδιο χώρο, είχε διαρρήξει σταθμευμένο αυτοκίνητο, σπάζοντας την κλειδαριά της πόρτας, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσει κάποιο αντικείμενο. Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας διαπιστώθηκε ότι, ο 27χρονος κατά το χρονικό διάστημα από τα μέσα Ιουλίου έως και τον Δεκέμβριο του 2016 διέπραξε στον ίδιο χώρο και με την ίδια μεθοδολογία δράσης, άλλες πέντε διαρρήξεις και κλοπές από σταθμευμένα αυτοκίνητα, από όπου αφαίρεσε χρηματικά ποσά και διάφορα αντικείμενα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ