Στην Αλβανία είχε καταφύγει ένας ακόμη κακοποιός!

on .

XEIROPEDES SYLLYPSH

• Η σύλληψη ενός ακόμη φυγόδικου Αλβανού κακοποιού στην Κακαβιά, επιβεβαιώνει την αδιαφορία (ή και ανικανότητα) των Αλβανικών Αρχών, να εντοπίσουν, να συλλάβουν και να παραδώσουν στην Ελλάδα Αλβανούς κακοποιούς, οι οποίοι μετά τις εγκληματικές τους πράξεις βρίσκουν ασφαλές καταφύγιο στην πατρίδα τους.
Εκείνοι που έρχονται αντιμέτωποι με την Ελληνική Δικαιοσύνη, είναι όσοι θεωρώντας ότι έχουν ξεχαστεί τα εγκλήματά τους, ή δεν έχουν ταυτοποιηθεί ως δράστες, επιχειρούν να επανέλθουν στη χώρα μας, «πέφτοντας» όμως στα χέρια των Αστυνομικών, κυρίως στους σταθμούς εισόδου.
Το ίδιο συνέβη και με έναν 54χρονο Αλβανό κακοποιό, ο οποίος το μεσημέρι της Δευτέρας επιχείρησε να εισέλθει στην Ελλάδα μέσω του Συνοριακού Σταθμού Κακαβιάς: Στον έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Πλημμελειοδικών Άμφισσας, με τον… μισό ποινικό κώδικα σε βάρος τους, καθώς κατηγορείται για σύσταση συμμορίας και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών από κοινού, ήτοι καλλιέργεια, συγκομιδή και κατοχή. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί πλέον για τα περαιτέρω στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Σύλληψη και φυγόποινου
• Εκτός του Αλβανού φυγόδικου, στην Κόνιτσα συνελήφθη και ένας 25χρονος φυγόποινος ομοεθνής του. Συγκεκριμένα σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση Δικαστηρίου της Λάρισας τετράμηνης φυλάκισης και χρηματικού προστίμου 3500 ευρώ για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Αλλοδαπών.

Παρέα με «ατομικές» συσκευασίες χασίς!
• Παρέα τεσσάρων νεαρών Ελλήνων (ηλικίας 22, 26, 27 & 28 ετών) συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων στην Περιφερειακή οδό της πόλης, με την κατηγορία της κατοχής χασίς. Στον έλεγχο που τους έγινε βρέθηκαν τέσσερις συσκευασίες, συνολικού βάρους 23,1 γραμμαρίων.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ