Το Σωματείο Φωτογράφων στον Μητροπολίτη Μάξιμο

on .

MAKSIMOS FOTOGRAFOI 7 3 17

• Στο πλαίσιο των συνεργασιών και συνεργειών με φορείς και θεσμούς της περιφερειακής ενότητας Ιωαννίνων, το Σωματείο Φωτογράφων Ιωαννίνων πραγματοποιεί μια σειρά από επισκέψεις και συναντήσεις με σκοπό την ενημέρωση, τη γνωριμία, την ανταλλαγή απόψεων, την εξεύρεση λύσεων σε προβλήματα που αφορούν τον κλάδο κ.α..
Έτσι, εκπρόσωποι του Σωματείου και μέλη του Δ.Σ (ο πρόεδρος Παναγιώτης Τσιγκούλης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Βαφιάς και ο γραμματέας Γιώργος Πλησίτης), έπειτα από σχετικό αίτημα προχθές έγιναν δεκτοί στη Μητρόπολη Ιωαννίνων, όπου τους υποδέχτηκε θερμά ο  Μητροπολίτης κ.κ. Μάξιμος.
Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό και εποικοδομητικό κλίμα και σ’ αυτή συζητήθηκε η συνεργασία μεταξύ των επαγγελματιών φωτογράφων και της Μητρόπολης καθώς και των Ναών της.
Έγινε ενημέρωση στον Μητροπολίτη σχετικά με τις ενέργειες και την προσπάθεια που κάνει το σωματείο, ως οφείλει βάσει καταστατικού, για την προστασία και περιφρούρηση του επαγγέλματος του φωτογράφου, στηριζόμενο στους νόμους του κράτους, ενώ του ζητήθηκε να συνδράμει, στο πλαίσιο του δυνατού, στην ενίσχυση και την κατοχύρωση του επαγγέλματος, σε ό,τι αφορά τη φωτογραφική και βιντεοσκοπική κάλυψη στα μυστήρια του γάμου και της βάπτισης, τα οποία  λαμβάνουν χώρα στους Ναούς.
Συμφωνήθηκαν δε από κοινού, δράσεις και ενέργειες με στόχο τη μέγιστη δυνατή και αγαστή συνεργασία με την Μητρόπολη Ιωαννίνων, με απώτερο σκοπό την επίτευξη του οράματος του Σωματείου Φωτογράφων Ιωαννίνων και Περιχώρων.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ