Πόσο κοστίζει η… ανάπαυση στο Κοιμητήριο των Κοπάνων

on .

KOIMHTHRIO AGIOS NIKOLAOS KOPANON

• Πόσοι άραγε, εκ των συμπολιτών μας, γνωρίζουν πόσα χρήματα πρέπει να καταβληθούν στο Δήμο Ιωαννιτών, σε περίπτωση που θα χρειασθούν να χρησιμοποιήσουν το Δημοτικό Νεκροταφείο Κοπάνων;
Μακάβριο, βέβαια, είναι το θέμα, αλλά είναι ανάγκη να γνωρίζουμε ορισμένες πληροφορίες, ώστε σε κάθε περίπτωση να είμαστε ενημερωμένοι. Σύμφωνα λοιπόν με την υπ’ αριθμ. 572/2016 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, τα δικαιώματα χρήσης του Νεκροταφείου καθορίστηκαν για το έτος 2017 και εφεξής, ως εξής:
Διαδοχικοί τάφοι
- Α’ και Β’ Ζώνη (ενταφιασμοί) 300 ευρώ.
- Ανακομιδή Α’ και Β’ ζώνης 50 ευρώ.
- Παράταση ταφής ετησίως 50 ευρώ.
- Αγορά οικογενειακού τάφου 10.000 ευρώ.
Για οικονομικά αδύναμους
Για τους οικονομικά αδύναμους δημότες (εισόδημα μέχρι 6.000 ευρώ) θα ισχύουν τα εξής σύμφωνα με την ίδια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου:
- Α’ και Β’ ζώνη (ενταφιασμός) 100 ευρώ.
- Παράταση ταφής ετησίως 25 ευρώ.
Σημειώνεται ότι θα ισχύει δωρεάν ταφή και εκταφή στους διακομιζόμενους από τα Κοινωφελή Ιδρύματα (ΝΠΔΔ) και στους απόρους (κατόπιν προσκόμισης των δικαιολογητικών που αποδεικνύουν την απορία από τη Διεύθυνση Πρόνοιας).
***
Προσοχή! Δεν υπάρχουν… μεσάζοντες! Απαγορεύεται αυστηρά στο υπαλληλικό και εργατοτεχνικό προσωπικό του Νεκροταφείου κάθε ανάμιξη που έχει σχέση με την σύσταση εργοληπτών σε ενδιαφερόμενες οικογένειες για την κατασκευή έργου επί του τάφου. Οι παραβάτες τιμωρούνται αυστηρά!

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ