Θρήνος στην Άρτα από το θάνατο της Ιατρού Μαρίας Κραββαρίτη!

on .

TROXAIO BOYLGARIA 20 2 17

• Θρήνο προκαλεί στην Άρτα το θανατηφόρο δυστύχημα που έγινε στη Βουλγαρία και στο οποίο σκοτώθηκε η ιατρός - ενδοκρινολόγος Μαρία Κραββαρίτη. Η άτυχη γυναίκα επέστρεφε από τη Σόφια, μαζί με τον σύζυγό της, επίσης γιατρό και τη μικρότερη κόρη τους,  όπου  είχαν επισκεφθεί τα άλλα δύο παιδιά τους που σπουδάζουν Ιατρική.
Όπως ανέφερε ο αδελφός της Μαρίας, Αντώνης στο «Πρώτο θέμα», την Κυριακή επέστρεφαν στην Ελλάδα. «Οδηγούσε ο γαμπρός μου και προφανώς λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και χτύπησαν πάνω σε ένα δέντρο. Από τη σύγκρουση ο γαμπρός μου έσπασε τα πλευρά του, αλλά προσπάθησε να βγάλει από το αμάξι την αδερφή μου και το μικρό τους κοριτσάκι. Δυστυχώς η αδερφή μου ξεψύχησε. Δεν μπορούσα να καταλάβω αυτά που μου έλεγε ο γαμπρός μου από το τηλέφωνο αν ο θάνατός της ήταν ακαριαίος ή αν ήταν βαριά τραυματισμένη και μετά ξεψύχησε. Ο άντρας της είναι πολύ σοκαρισμένος, δεν μπορεί να πιστέψει ότι έφυγε από τη ζωή η γυναίκα του έτσι ξαφνικά. Η ανιψούλα μου που είναι 10 ετών περίπου και ήταν μέσα στο αμάξι είναι στο νοσοκομείο, στη Βουλγαρία. Έχει σπασμένο πόδι και ρήξη σπλήνας».   
Η Μαρία Κραββαρίτη, ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στην κοινωνία της Άρτας, ήταν μέλος του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου, ενώ είχε διατελέσει και πρόεδρος της Ιατρικής Εταιρείας Άρτας.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ