Μέχρι 31 Δεκεμβρίου η προθεσμία για αιτήσεις Στεγαστικής Συνδρομής

on .

SPITI KATASTROFES KAKOKAIRIA

• Από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου - Δυτικής Μακεδονίας, ανακοινώθηκε ότι δημοσιεύτηκε στο Φ.Ε.Κ., απόφαση του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών που αφορά προθεσμίες χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση των κτιρίων που έχουν πληγεί από σεισμούς, πυρκαγιές και κατολισθήσεις που έλαβαν χώρα από  το έτος 2006 μέχρι και το 2011.
Οι ενδιαφερόμενοι-ιδιοκτήτες των κτισμάτων που έχουν πληγεί από τα παραπάνω συμβάντα και πληρούν τις προϋποθέσεις  για  συνέχιση της διαδικασίας χορήγησης  Στεγαστικής Συνδρομής, σύμφωνα με την παραπάνω απόφαση, θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά έως τις 31-12-2017 στον Τ.Α.Σ. Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ αυτοπροσώπως ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση Ζ.Ε.Π. Τ.Κ.501.00 Κοζάνη, ή  στους κατά τόπους Δήμους με την υποχρέωση της διαβίβασης των αιτήσεων από τους Δήμους  στην  αρμόδια υπηρεσία.
• Για πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον κ. Χαστά Κωνσταντίνο στο τηλέφωνο 24613-50229, fax 24613-50142 και e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στον κ. Μανώλη Ιωάννη στο τηλέφωνο 24613-50214, fax 24613-50142 και e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. καθώς και στην ιστοσελίδα του τομέα  http://www.apdhp-dm.gov.gr/tas.html.

ΙΟΝΙΑ ΟΔΟΣ